News

Turist român, mort în vacanța din Thailanda. S-a prăbușit de la balconul hotelului unde era cazat

Sfârșit cumplit pentru un turist român, care a murit în vacanța din Thailanda. Bărbatul s-a agățat de balustradă, încercând să se salveze.
09.02.2024 | 23:38
Turist roman mort in vacanta din Thailanda Sa prabusit de la balconul hotelului unde era cazat
Turist român, mort în vacanța din Thailanda. Foto The Pattaya News
ADVERTISEMENT

Turist român, mort în vacanța din Thailanda. Evenimentul nefericit a avut loc vineri dimineață, 9 februarie, chiar la hotelul unde bărbatul și soția lui erau cazați, în una dintre cele mai renumite stațiuni, Pattaya.

Turist român, mort în vacanță după ce a căzut de la etaj

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din România, în vârstă de 63 de ani, aflat într-o destinație de vis, alături de familie. Vacanța s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce bătrânul a căzut de la balconul hotelului.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 09:30, când românul s-a prăbușit în gol de pe balconul imobilului cu șapte etaje, din Soi 5, Pattaya. Incidentul s-a produs în împrejurări necunoscute.

Potrivit The Pattaya News, bărbatul se afla în vacanță cu soția lui, care se afla tot în hotel la momentul producerii tragediei. Din cauza șocului, femeia nu a putut să ofere prea multe detalii, notează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Victima s-a agățat de balustradă, încercând să se salveze

Martoră la sfârșitul românului a fost o angajată a hotelului. Aceasta a spus că, la un moment dat, a auzit un zgomot puternic. Apoi l-a văzut pe bărbat în timp ce s-a agățat de balustrada de la etajul 4.

Din nefericire, victima nu a reușit să se salveze și s-a prăbușit la pământ. Femeia a alertat de urgență autoritățile din Thailanda, la fața locului ajungând atât oamenii legii, cât și un echipaj medical.

ADVERTISEMENT

Medicii nu au putut face nimic pentru român, fiind deja decedat din cauza leziunilor grave la cap. El a fost găsit îmbrăcat doar în pantaloni scurți. Trupul neînsuflețit a fost transportat la seviciul de Medicină Legală.

Autoritățile din Pattaya au deschis o anchetă. Urmează ca cercetările să stabilească în ce împrejurări s-a produs incidentul nefericit. Un caz similar a avut loc în 2023, în staţiunea Hurghada, din Egipt.

ADVERTISEMENT

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de o moarte cumplită în timpul vacanței. John și Susan Cooper au decedat din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon, după ce un pesticid pentru uciderea ploșnițelor a fost pulverizat într-o cameră alăturată.

 

ADVERTISEMENT