Sport

Tyson Fury și-a ales favoritul dintre Ronaldo și Messi: ”Cel mai mare!”

Faimosul boxer Tyson Fury i-a transmis lui Cristiano Ronaldo că ”este cel mai mare fotbalist care a trăit vreodată”, alegând așadar o tabără în duelul CR7 - Messi.
28.10.2023 | 15:32
Tyson Fury sia ales favoritul dintre Ronaldo si Messi Cel mai mare
Tyson Fury, mesaj categoric în disputa Ronaldo - Messi: ”Cel mai mare fotbalist care a trăit vreodată”. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tyson Fury i-a transmis acest lucru înainte de a se îmbrățișa Gala Campionilor de la Riad înainte de ”Bătălia celor mai răi” cu Francis Ngannou. Tyson Fury este pregătit să-l înfrunte pe Francis Ngannou în „Bătălia celor mai răi” din Arabia Saudită. Cu toate acestea, înainte de luptă, organizatorii au pregătit un eveniment VIP.

Tyson Fury, mesaj categoric în disputa Ronaldo – Messi

La acest eveniment au participat unele dintre cele mai mari vedete ale sportului, printre care fotbalistul Cristiano Ronaldo. În imaginile devenite virale pe rețelele de socializare, Tyson Fury îi transmite clar lui CR7: ”Cristiano, ești cel mai mare fotbalist care a trăit vreodată și vreau să spun asta”.

ADVERTISEMENT

Așadar, lucru remarcat de Daily Mail, Tyson Fury nu pare să fie un fan prea mare al argentinianului Leo Messi, rivalul lui CR7. ”Sunt un mare fan. Te-am urmărit la United prima dată, a doua oară și tot timpul tău petrecut la Real Madrid”, a completat Fury. De menționat că la această Gală a Campionilor de la Riad a fost prezentă întreaga familie a lui Tyson Fury.

Alături de aceștia au participat Manny Pacquiao, Mike Tyson, Israel Adesanya, Chuck Liddell, Lenox Lewis, Oscar de la Hoya și Oleksandr Usyk. Jurnaliștii britanici remarcă faptul că fotbalistul portughez este o prezență constantă la galele de lupte din Arabia Saudită, fiind un fan al acestui sport.

ADVERTISEMENT

Referitor la viitoarea sa luptă, Tyson Fury a transmis presei: ”Este ca un campion la tenis de masă care se confruntă cu Djokovic în finala de la Wimbledon, total diferit”. În urmă cu 24 de ore, Fury și Usyk s-au întâlnit față în față în Arabia Saudită, după ce luna trecută au semnat un contract pentru o luptă incontestabilă pentru titlul mondial la categoria grea la sfârșitul acestui an, meciul urmând să aibă loc la Riad pe 23 decembrie.

Cei doi au făcut schimb de insulte în mod regulat în ultima vreme – printre care Fury l-a etichetat pe Usyk drept ”cârnat” – înainte de se întâlni pe covorul roșu înainte de o cină de gală în ajunul luptei Fury-Ngannou. Paradoxal, cei doi au s-au îmbrățișat amiabil, înainte ca ucraineanul să își ridice centura de campion deasupra capului.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, inclusiv antrenorul Christophe Galtier, cel care l-a antrenat pe Leo Messi la PSG în sezonul trecut, a susținut declarația lui Tyson Fury și a anunțat că portughezul Cristiano Ronaldo e cel mai mare fotbalist al lumii, probabil din toate timpurile. Așadar, un nou verdict în favoarea lui CR7, în duelul de la distanță cu Leo Messi.

Antrenorul francez l-a admirat pe Cristiano Ronaldo de pe margine, în timp ce portughezul înscria două goluri pentru formația sa, Al-Nassr, împotriva formației Al-Duhail, pregătită de Galtier. ”Când te confrunți cu Ronaldo nu poți face mare lucru. A marcat două goluri frumoase, nu am cuvinte. Este extraordinar pentru un jucător în vârstă de 38 de ani. Este încă cel mai bun jucător din lume”, a declarat Christophe Galtier pentru AS.com.

ADVERTISEMENT

Al-Nassr a învins cu 4-3 pe Al-Duhail și ocupă prima poziție în Grupa E a Ligii Campionilor Asiei, cu punctaj maxim. Ajuns la 38 de ani, Cristiano Ronaldo e cotat în continuare la 15 milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.de. Pentru Al Nassr, Ronaldo a înscris 28 de goluri în 32 de partide în toate competițiile.

ADVERTISEMENT