Life

Tzanca Uraganu și Raed Arafat, fotografie virală pe Instagram: „Poate te face ministru”

Tzanca Uraganu s-a întâlnit cu Raed Arafat în aeroport și nu a ratat ocazia să facă o poză. Ce a transmis celebrul manelist în mediul online.
15.01.2023 | 11:13
Tzanca Uraganu si Raed Arafat fotografie virala pe Instagram Poate te face ministru
Tzanca Uraganu s-a fotografiat împreună cu Raed Arafat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tzanca Uraganu a distribuit o fotografie surprinzătoare în mediul online. Manelistul a dat nas în nas cu Raed Arafat la aeroport.

Tzanca Uraganu și Raed Arafat, întâlnire în aeroport

Tzanca Uraganu se numără printre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară, iar fanii îl urmăresc în număr mare pe rețelele sociale, acolo unde îi ține la curent cu evenimentele din viață.

ADVERTISEMENT

Manelistul care intră în contact cu interlopii și-a surprins de curând publicul cu o fotografie neașteptată. Chiar dacă mulți nu văd asocierea posibilă, Tzanca s-a pozat alături de Raed Arafat.

Cântărețul a anunțat că a vorbit cu șeful DSU și a dat asigurări că pandemia de Covid-19 nu se mai întoarce anul acesta, în contextul în care cazurile de infectare cu virusul sunt în creștere.

ADVERTISEMENT

„Am decis cu domnul Arafat să nu mai fie nicio pandemie anul acesta”, a transmis Tzanca Uraganu pe rețelele sociale, citat de SpyNews.ro. 

Reacțiile fanilor la vederea fotografiei lui Tzanca Uraganu

La scurt timp după publicare, fotografia cu Raed Arafat și Tzanca Uraganu realizată în aeroport a adunat peste 9.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

În secțiunea de comentarii, unii fani s-au amuzat copios și i-au trimis mesaje celebrului manelist. Dacă unele persoane s-au gândit la potențiale titluri de melodii pe care cei doi ar putea să le lanseze împreună, altele i-au atras atenția că în plină pandemie, concertele și evenimentele au fost interzise.

„Tzanca zici că e șoferul de taxi”, „Când te-a băgat în depresie și ți-a stricat nunțile, ai uitat”, „Să scoți o melodie cu Raed”, „S-au unit legendele”, „Vorbește cu el, poate te face ministru”, sunt o parte dintre reacțiile fanilor.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Tzanca Uraganu s-a afișat alături de nume importante din România. În seara dintre ani, artistul a publicat o fotografie în care apare alături de Delia, iar postarea a strâns mai bine de 30.000 de like-uri.

ADVERTISEMENT