Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conflict pe bilete înaintea derby-ului U Cluj – CFR Cluj din Cupă: „Am rămas repetent!”

Cele două echipe din Cluj se pregătesc pentru un duel intens pe Cluj Arena. Universitatea vrea să profite de avantajul terenului propriu și să iasă triumfătoare la finalul partidei.
02.11.2023 | 07:52
Conflict pe bilete inaintea derbyului U Cluj  CFR Cluj din Cupa Am ramas repetent
ANUNT despre BILETE la U Cluj - CFR Cluj “E UN MINI CONFLICT!”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj și CFR nu se află în relații foarte bune la nivel administrativ. Pentru duelul din Cupa României, echipa lui Mandorlini a cerut un număr mai mare de bilete pentru a satisface cerințele galeriei, însă s-a lovit de refuzul gazdelor.

U Cluj îi va da CFR-ului numărul minim de bilete

“Nu am mai cerut. Am făcut acea solicitare, care a fost refuzată. Noi doar în deplasare jucăm. Pe Cluj Arena, da. Nu am mai făcut o solicitare pentru fanii noștri. A fost refuzată acea solicitare în care am cerut la inelul superior.

ADVERTISEMENT

Și de ce să mai insist? Plus că eu am zis că nu mă mai implic. Eu am refuzat, am rămas corijent, să spun așa, chiar repetent în acest capitol. Am eșuat în încercarea mea de a rezolva acest mini-conflict”, a precizat Cristian Balaj.

Universitatea Cluj speră să profite de suportul fanilor pentru a obține o victorie de răsunet în Cupa României. În acest moment, ambele echipei au câte o victorie în grupă. U Cluj a învins-o pe CSA Steaua în primul meci cu scorul de 3-1. CSA, la rândul ei, se pregătește de duelul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

U Cluj – CFR, derby de Cupa României

CFR Cluj se poate lăuda cu 3 puncte obținute în primul meci al Cupei României. Echipa lui Mandorlini a învins-o pe Alexandria cu scorul de 3-1. Universitatea și CFR se vor întâlni după două rezultate identice în partidele precedente.

“Nu aș vrea să-l fac mai mare decât este. Și am spus că nu mă mai preocupă acest subiect. O să avem galerie conform regulamentului. Solicitarea a fost doar să obținem ceea ce scrie în regulament.

ADVERTISEMENT

5% din capacitatea stadionului cred că înseamnă cam o mie de bilete”, a declarat Cristian Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, pentru FANATIK.RO, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

În campionat, CFR Cluj este echipa mai puternică. Formația lui Mandorlini este pe locul 2, la un singur punct în spatele liderului FCSB. Victoria obținută contra celor de la Farul le dă speranțe clujenilor în realizarea eventului. CFR are 3 victorii în ultimele 5 etape de Superligă.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

U Cluj joaca cu CFR in cupa

ADVERTISEMENT