Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorii FCSB, avertizați înaintea meciului cu U Cluj: „Să-și dea viața pe teren!”

Avertisment pentru FCSB înaintea meciului cu U Cluj. Ultrașii le cer roș-albaștrilor să câștige în ciuda absențelor din lot.
19.02.2024 | 12:18
Jucatorii FCSB avertizati inaintea meciului cu U Cluj Sasi dea viata pe teren
Jucătorii FCSB, avertizați înaintea meciului cu U Cluj: „Să-și dea viața pe teren!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB e în pioneze înaintea meciului cu U Cluj. Roș-albaștrii au lotul dezmembrat, dar asta nu trebuie să fie o scuză. Gheorghe Mustață le cere toate cele trei puncte fotbaliștilor lui Elias Charalambous.

Avertisment înainte de U Cluj – FCSB. Gheorghe Mustață: „Nu stăm în 2-3 jucători”

FCSB are nevoie de victorie pe Cluj Arena pentru a reveni la nouă puncte în fața Rapidului, echipa de pe locul 2. Nu va fi deloc o misiune ușoară. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău e una complicată și trage la play-off. Ba, mai mult, roș-albaștrii se confruntă cu mai multe probleme de lot.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pantea, titularul U21 de la FCSB e out pentru restul sezonului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Alexandru Băluță e răcit după ce a luat un virus de la fetița lui, iar Joyskim Dawa e plecat în Franța pentru că soția sa a născut.

„Sunt variante destule (n.r. – de jucători U21). Avem copii care s-au antrenat și acum cu echipa. Nu știu dacă vor fi probleme. De ce? Hagi juca la 17 ani. Ușor, ușor se găsesc și acei jucători.

ADVERTISEMENT

Dacă nu mai avem un Hagi, nu înseamnă că trebuie să subestimăm viitorii copii. Important e să le dai un șut de la spate. Să-i împingi în echipe mari. Dacă nu acum, atunci când, la 19-20 de ani?

Important e să le dai șanse să joace în Liga 1, să simtă presiunea publicului și să joace fotbal. Important e că avem copii care vin din spate și să creștem și echipa națională”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

După accidentarea lui Pantea, soluțiile liderului pentru jucătorul cu U21 sunt Octavian Popescu, Eduard Radaslavescu, Andrei Pandele și Mihai Toma. Toți sunt internaționali la tineret sau la naționalele de juniori.

„Ușor, ușor, copiii să se acomodeze cu Liga 1. Important e că au fost și la națională. Viitorul lor e foarte bun. Dacă ești la națională înseamnă că ești un jucător de valoare. Noi sperăm să avem copii care să creacă că e bine pentru fotbalul românesc”, a adăugat liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

U Cluj – FCSB e programat luni, 19 februarie, de la ora 20:30. „Nu știu dacă mi-e frică. Echipa trebuie să se mobilizeze foarte bine pentru că și în urmă cu 2-3 etape ne temeam că lipsește Florinel Coman și ai câștigat meciul.

Important e ca fiecare jucător să intre pe teren și să își facă meseria. Nu stăm în 2-3 jucători. Toți trebuie să își dea viața pe teren, să demonstreze că merită locul de titular, să nu mai fie criticat, să arate că merită să fie la echipa asta. Nu cred că ar trebui să ne facem probleme”, a conchis Mustață.

În lipsa lui Dawa și cum Vlad Chiricheș și Denis Haruț sunt accidentați, FCSB va apela la o soluție de avară pentru a completa cuplul de fundași centrali. Cel care va fi stoper lângă Ngezana va fi Ovidiu Popescu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Gigi Mustata, MESAJ FERM inainte de U Cluj - FCSB: “TOTI JUCATORII SA-SI DEA VIATA PE TEREN”

ADVERTISEMENT