Sport

Jucătorii Universității Craiova așteaptă ”darurile” la Mediaș: ”Moș Crăciun era îmbrăcat la început în alb și albastru”

Universitatea Craiova nu a mai câștigat din octombrie în Casa Pariurilor Liga 1. Blestemul ar putea fi rupt în meciul de la Mediaș, ultimul din acest an pentru olteni.
17.12.2021 | 21:50
Jucatorii Universitatii Craiova asteapta darurile la Medias Mos Craciun era imbracat la inceput in alb si albastru
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova deschid ziua fotbalistică de sâmbătă în Casa Pariurilor Liga 1. Meciul are o încărcătură semnificativă pentru ambele oponente.

Gazdele sunt în pragul falimentului financiar, în vreme ce în tabăra olteană se poate vorbi despre un ”faliment sportiv”. Jucătorii lui Laurențiu Reghecampf cred în minuni și așteaptă 3 puncte în dar de sărbători.

ADVERTISEMENT

Ante Roguljic, prefață de poveste pentru meciul de la Mediaș

Invitat la conferința de presă de dinaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, croatul Ante Roguljic a prefațat ultimul duel al anului în ton cu apropiatele Sărbători.

”Am auzit o poveste, conform căreia Moș Crăciun era îmbrăcat la început în alb și albastru. Asta poate însemna ceva, că și Universitatea Craiova are culorile alb și albastru. Poate fi un început perfect pentru povestea noastră”, a spus croatul de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Universității este convins că echipa lui nu ar trebui să aibă probleme la Mediaș, dar a mărturisit că îi place gruparea ardeleană care a arătat că este o echipă solidă și că în ciuda problemelor rămân periculoși.

”I-am urmărit pe cei de la Mediaș, au o echipă bună, compactă, au pierdut ultimul meci, așa că sunt mai motivați să câștige ultimul meci din această parte de sezon, așa cum suntem și noi.

ADVERTISEMENT

Dacă vom fi la nivelul nostru normal și vom respecta ce facem la antrenament, avem șanse să ne întoarcem cu cele trei puncte”, a adăugat Ante Roguljic.

U Craiova e la 23 de puncte în urma liderului CFR

Ultima perioadă a fost una cu adevărat nefastă pentru echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf. Oltenii nu au mai câștigat tocmai din 30 octombrie.

ADVERTISEMENT

Dacă la începutul sezonului oficialii trupei din Bănie anunțau că echipa se va lupta pentru câștigarea campionatului, ultimele rezultate au dus-o pe U Craiova la nu mai puțin de 23 de puncte în urma liderului CFR Cluj.

Tehnicianul Universității a resetat cu acest prilej și obiectul pe termen scurt al echipei sale, calificarea în faza play-off a campionatului.

Abia după ce vor accede în Top 6 și după înjumătățirea punctelor, se poate vorbi, eventual, din nou despre posibilitatea de a cuceri primul trofeu de campioană din istoria clubului.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova: 2,20 este cota pentru ”ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT