Sport

U Craiova – Sepsi 1-1. Niczuly, eroul covăsnenilor! A apărat un penalty și elevii lui Grozavu obțin 1 punct în Bănie

U Craiova și Sepsi au încheiat la egalitate, scor 1-1. Omul meciului a fost portarul lui Sepsi, Roland Niczuly, care a apărat un penalty și a avut alte intervenții de efect.
13.09.2021 | 21:00
U Craiova  Sepsi 11 Niczuly eroul covasnenilor A aparat un penalty si elevii lui Grozavu obtin 1 punct in Banie
U Craiova - Sepsi 1-1. Niczuly, eroul covăsnenilor! A apărat un penalty și elevii lui Grozavu obțin 1 punct în Bănie. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-09-2021
18:01

U Craiova - Sepsi 1-1 (Gustavo 32 / Fofana 17)

VEZI VIDEO CELE MAI IMPORTANTE FAZE AICI

FINAL DE MECI! Craiova și Sepsi remizează, scor 1-1 în ultimul meci al etapei. 

Min. 79: Niczuly apără penalty-ul lui Gustavo! Paradă impresionantă a portarului

Min. 77. Penalty pentru Universitatea Craiova! Asistentul îi semnalizează lui Marian Barbu un fault la Andrei Ivan şi “centralul” indică penalty!

Min. 63: Dan Nistor îl pune la încercare pe Niczuly. Portarul lui Sepsi este la post

Start în repriza secundă! 

PAUZĂ! 1-1 după primele 45 de minute după o repriză animată, cu multe ocazii

Min. 32: GOOOOOOOOL Craiova! Gustavo marchează cu o lovitură de cap după centrarea lui Bancu. Ca şi la golul lui Fofana, fază suspectă de offside. 

Min. 22: Ratare uriaşă a lui Koljic! Atacantul a tras în bară singur cu poarta goală. 

Min. 17: GOOOOOOOOL Sepsi! Fofana deschide scorul după o gafă a lui Pigliacelli. Pe reluări se vede cum poziţia lui Fofana este suspectă de offside. 

Min. 10: Craiova domină startul de meci şi ratează câteva şanse bune de gol

Start de meci. Lovitura de start a fost dată de Lorena Balaci. Fanii au venit cu bannere prin care îl comemorează pe legendarul fotbalist din Bănie.

13-09-2021
16:38

Echipele de start la U Craiova - Sepsi

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Bancu – Gustavo, Screciu, Nistor, Houri – Ivan, Koljic. Rezerve: Lazar, Vătăjelu, Conte, Ivanov, Vînă, Fedele, Cîmpanu, Markovic, Baiaram. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Păun, Fofana, Aganovic – Luckassen, Bojic, Chunchucov. Rezerve: Began, Tinu, Ștefănescu, Ashkovski, Golofca, Ispas, Eder Gonzales, Damașcan, De Sousa. Antrenor: Leo Grozavu

Luni, 13 octombrie, de la ora 21:00, se trage cortina peste etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1, cu Universitatea Craiova – Sepsi, o partidă ce se anunță extrem de interesantă, în ciuda faptului că ambele echipe își caută încă forma de altădată.

Dacă elevii lui Laurențiu Reghecampf au 12 puncte din 21 posibile și forțează pătrunderea în zona locurilor de play-off, covăsnenii speră să îndulcească amarul unui start de sezon sub așteptări, cu o victorie, trei egaluri și trei înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul U Craiova – Sepsi

Partida U Craiova – Sepsi este programată luni, 13 septembrie, de la ora 21:00, pe arena Ion Oblemenco din Craiova, în încheierea etapei cu numărul 8 a Ligii 1. Trebuie spus că „juveții” le-au pregătit suporterilor și o surpriză.

Vorbim despre „Ambasador Universitatea Craiova”, o campanie care își propune să onoreze trecutul glorios, în paralel cu viitorul clubului, figuri emblematice ale diferitelor medii – din Oltenia și nu numai – vor da simbolic lovitura de start la fiecare duel de pe propriul teren. În această seară, „misiunea” îi revine Lorenei Balaci, nimeni alta decât fiica legendei „Craiovei Maxima”, Ilie Balaci.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida U Craiova – Sepsi

Suporterii care nu reușesc să ajungă la stadion trebuie să știe că partida U Craiova – Sepsi va fi transmisă atât în direct la TV, pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport, cât și în format Live Video pe site-ul FANATIK.RO.

Ultima confruntare directă a avut loc la Sfântu Gheorghe – în play-off-ul sezonului trecut – și s-a încheiat cu victoria fără emoții a covăsnenilor, scor 2-0. În schimb, la ultimul meci disputat în Bănie, pentru că nu au reușit să găsească drumul spre gol, cele două combatante s-au mulțumit, la finalul celor 90 de minute, cu o remiză albă.

ADVERTISEMENT

Ce jucători importanți lipsesc la meciul U Craiova – Sepsi

Dacă Laurențiu Reghecampf poate introduce în teren cea mai bună formulă de echipă pe care o are la dispoziție, odată cu revenirile lui Antoine Conte și Andrei Ivan, Leo Grozavu se confruntă în continuare cu absențe importante.

Din lotul covăsnenilor nu vor face parte Bărbuț, Vașvari, I. Fulop  (accidentați) și nici „decarul”, Achahbar, exclus între timp de tehnician pe fondul randamentului scăzut.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la U Craiova – Sepsi:

  • U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Fedele, Vână – Gustavo, Koljic, Baiaram. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • Sepsi: Niczuly -Dimitrov, Ninaj, Mitrea, M. Ștefănescu – Păun, Fofana, Aganovici – Golofca, Luckassen, N. Tamaș. Antrenor: Leo Grozavu

Cote la pariuri pentru U Craiova – Sepsi

Partida de pe Ion Oblemenco vine cu vești extrem de bune pentru pariori. Asta pentru că victoria covăsnenilor – care au câștigat și precedenta confruntare directă – le poate aduce un câștig deloc de neglijat, în condițiile în care vorbim despre o cotă de 4,15.

De asemenea, un pariu ceva mai rezervat, pe numărul de goluri (n.r. sub două, de pildă), are cota 1,87, iar cei care mizează pe „ambele înscriu” pot prinde o cotă de 2,25.

ADVERTISEMENT