News

Ucigașul din Timișoara, vizitat de familie, în timp ce Andreea era înmormântată: „Nu pot să-l privesc în ochi. Suntem terorizați”

Ucigașul din Timișoara a fost vizitat de tatăl și sora lui, în arest. Andreea, victima lui Mirel, a fost condusă pe ultimul drum.
29.03.2024 | 00:28
Ucigasul din Timisoara vizitat de familie in timp ce Andreea era inmormantata Nu pot sal privesc in ochi Suntem terorizati
Ucigașul din Timișoara, vizitat de familie. colaj Fanatik/ Foto captură Youtube/Facebook
ADVERTISEMENT

Ucigașul din Timișoara, care a omorât-o pe Andreea, studenta la Medicină, a fost vizitat, astăzi, de familie. În același timp, victima lui Mirel Dragomir era condusă pe ultimul drum de părinți și apropiați.

Ucigașul din Timișoara a fost vizitat de familie. Ce a declarat tatăl lui

Crima din Timișoara a șocat întreaga țară, iar cruzimea de care a dat dovadă Mirel, un tânăr de 23 de ani, student la Medicină și Teologie, pare de neînțeles pentru familia lui. Joi, părinții l-au vizitat pentru prima dată în arest.

ADVERTISEMENT

Însă, doar tatăl și sora lui au vorbit cu el. Mama lui Mirel este foarte afectată în urma faptei fiului ei și nu a putut suporta să îl vadă în spatele gratiilor. Tatăl ucigașului a avut puterea să ofere câteva declarații, cu lacrimi în ochi.

„Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru. Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare, să ştiţi. (…) Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva.

ADVERTISEMENT

Nu pot, suntem terorizaţi, suntem nenorociţi. Am muncit o viaţă întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Şi au avut. Nu ştiu ce a fost”, a transmis tatăl lui Mirel pentru Observator News.

Părinții lui Mirel au mers la locul crimei

După ce și-au vizitat fiul, părinții lui Mirel au mers la locul crimei, în apartamentul în care tânărul locuia, alături de verișoara și sora lui. Cea din urmă a descoperit atrocitatea, vineri, după ce Mirel a lăsat-o pe Andreea întinsă pe pat.

ADVERTISEMENT

Fata încă nu își poate reveni din șoc și spune că imaginea cu tânăra ucisă o va urmări mult timp. Ea a declarat că a bănuit că ceva este în neregulă când a observat că ușa camerei era încuiată. A reușit să o deschidă și a descoperit imaginea macabră.

În timp ce Mirel era vizitat de familie, părinții Andreei își înmormântau unica fiică, fiind devastați de durere. Sute de oameni au condus-o pe tânăra de 21 de ani, studentă la Medicină, pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Amintim că Mirel Dragomir, tânărul în vârstă de 23 de ani, a înjunghiat-o pe Andreea de zeci de ori, folosind două cuțite. El susține că avea o relație cu victima și s-ar fi enervat când fata i-a spus că vrea să se despartă de el.

 

ADVERTISEMENT