Sport

Ucraineanca din Pipera care e mai tare decât celebra Marijana: „Minunea de la Maglavit. O știu și fotbaliștii”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că în București există un medic care se aseamănă cu celebra Marijana Kovacevic, medic renumit pentru tratamentele musculare aplicate sportivilor.
03.01.2024 | 21:42
Ucraineanca din Pipera care e mai tare decat celebra Marijana Minunea de la Maglavit O stiu si fotbalistii
Dumitru Dragomir, despre medicul din București care face minuni. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit, la ”Maxprofețiile lui Mitică”, despre un medic din București care se aseamănă cu celebra Marijana din Serbia, preferata sportivilor.

Dragomir, despre Marijana României

Dumitru Dragomir spune că în București este un medic care se aseamănă cu celebra Marijana, medicul din Serbia la care apelează toți sportivii cu probleme musculare. Este vorba despre Floarea Popovici, medic din Ucraina, dar cu origini din România.

ADVERTISEMENT

E o ucraineancă făcătoare de minuni în Pipera, m-a făcut pe mine bine cu picioarele și cu mâna. E o doamnă, româncă, din partea noastră de Ucraina. O știe și Cristi Balaj, o știu fotbaliștii, sportivii. E peste Marijana, bag pariu.

E minunea de la Maglavit. Pe nepotul meu, cu ruptură, l-a făcut în trei zile. Doamna Popovici o cheamă, nu îi fac publicitate. Nu știu ce face, face injecții în genunchi, toți sunt cu genunchii.

ADVERTISEMENT

Parcă îl are pe Dumnezeu în mâini. Nu poți să ajungi decât cu intervenție la ea. Este una dintre minunile lumii. Unui mare profesor doctor, avea o problemă cu o mână, nu mai putea opera, făcea operații nemaipomenite.

I-am zis că îl duc eu. Mi-a zic că e profesor doctor. unul dintre cei mai mari, în trei zile l-a făcut. Și acum, chiar dacă e bătrân, face operații. Este una dintre minunile lumii. Eu spun că pe mine, eu nu pot să stau mai mult de 2-3 minute în picioare, dacă merg pot să merg, dar dacă stau în picioare cad.

ADVERTISEMENT

Am o problemă, îmi apasă în ceva, cad de durere. A auzit ea, m-a chemat. M-a dus Marius Tucă la ea. M-am dus, în patru zile, merg cu tine, te iau la viteză, am aproape 80 de ani. Mie nu mi-am luat niciodată bani, nu știu dacă e scump.

E o doamnă, nepoții mei se duc, se mai accidentează. Eu nu o cunosc pe Marijana. Cunosc cel puțin 10 cazuri care din cărucior s-au ridicat în picioare. Se duc și fotbaliști la ea, dar fotbaliștii nu au auzit de ea, e o doamnă în vârstă”, a spus Dumitru Dragomir, despre acest doctor.

ADVERTISEMENT

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

„Dumitru Dragomir, despre Marijana României”

ADVERTISEMENT