Life

Uite cum arată Vlăduța Lupău nemachiată. Transformarea artistei este spectaculoasă

26.02.2021 | 18:35
Uite cum arata Vladuta Lupau nemachiata Transformarea artistei este spectaculoasa
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău îi uimește de fiecare dată pe fani, însă momentele în care apare nemachiată întrec orice așteptare. Interpreta de muzică populară le-a arătat internauților cum arată fața ei fără urme de produse cosmetice. 

Fanii sunt obișnuiți cu aparițiile impecabile ale Vlăduței Lupău, care este tot timpul aranjată și cu machiajul pus la punct. De data aceasta, vedeta a decis să fie mai naturală și nu a ezitat să se afișeze așa pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a fotbalistului Adrian Rus este una dintre cele mai apreciate artiste și persoane publice din România la momentul actual. Tânăra se bucură de succes în carieră și este o femeie împlinită, care nu-și poate dori nimic mai mult.

Uite cum arată Vlăduța Lupău nemachiată. Transformarea artistei este spectaculoasă

Vlăduța Lupău este, fără îndoială, o prezență apreciată în mediul online. Frumoasa cântăreață îi ține mereu pe fani la curent în legătură cu proiectele muzicale sau u viața de zi cu zi și este întotdeauna sinceră, calitate care i-a adus foarte multe aprecieri.

ADVERTISEMENT

Recent, interpreta de muzică populară s-a fotografiat într-o ipostază inedită și a ales să renunțe la machiaj. Soția lui Adi Rus este complet naturală și nu arată deloc rău, chiar din contră. La aproape 30 de ani, artista se poate lăuda cu un ten lipsit de imperfecțiuni.

Vlăduța Lupău fără machiaj
Așa arată Vlăduța Lupău fără machiaj. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău își va sărbători ziua de naștere pe 8 martie

Ziua de 8 martie este specială pentru fiecare femeie din lume, însă Vlăduța Lupău are și mai multe motive să se bucure de această sărbătoare internațională. Artista va schimba prefixul, odată cu împlinirea frumoasei vârste de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pandemia de coronavirus nu îi permite să-și organizeze petrecerea de ziua ei așa cum se cuvine, din moment ce sunt atâtea restricții și adunările mari nu sunt permise. Dar vedeta a găsit rapid o soluție și va ține evenimentul în propria locuință, pregătindu-se încă de pe acum.

În plus, nu a găsit nicio emisiune la televizor în care ar putea apărea de ziua ei, așa că statul acasă a fost cea mai bună soluție anul acesta. Vlăduța este hotărâtă să-și filmeze singură emisiunea, dacă nu are unde altundeva.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă zic că se apropie ziua mea. În fiecare an făceam o super emisiune în care îmi chemam cei mai apropiați prieteni. Pentru că schimb prefixul, și vreau să fac o emisiune, nu am unde oameni buni.

Restaurantele nu te lasă, afară este mult prea frig. Așa că m-am gândit să organizez o cameră și să o transform în muzeu. Mi-am adunat tot felul de lucruri vechi, de pe la neamuri și de la oamenii din sat. Trebuie să le pregătim și nu mă las, săptămâna viitoare îmi filmez emisiune de ziua mea!”, a declarat Vlăduța upău pe Instagram.

ADVERTISEMENT