Life

Ultima aroganță de latifundiar! Imagini fabuloase cu Gigi Becali în timp ce paște vacile dintr-un Bentley de 250.000 €

04.08.2020 | 09:07
Ultima aroganta de latifundiar Imagini fabuloase cu Gigi Becali in timp ce paste vacile dintrun Bentley de 250000 E
ADVERTISEMENT

Chiar dacă este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, Gigi Becali nu uită de unde a plecat. Deși are o puzderie de angajați, ține atât de mult la cireada sa de vaci, încât nu se poate abține să le „supervizeze” personal în timp ce acestea pasc liniștite pe miriște.

Și nu oricum, ci la volanul bolidului său de sute de mii de euro, că doar așa îi șade bine unui latifundiar. La fel ca la FCSB, unde impune antrenorilor jucătorii pe care să-i folosească și îi transformă, practic, în marionetele sale, cel supranumit „Războinicul Luminii” își dorește să țină întreaga situație sub control.

ADVERTISEMENT

Așa se face că în urmă cu câteva zile s-a gândit să îi dea o mână de ajutor văcarului în strunirea năzdrăvanei cirezi de cornute. După ce a parcat regulamentar Bentley-ul de 250.000 de euro, patronul roș-albaștrilor a zăbovit preț de câteva minute pe miriște, zâmbind satisfăcut, ca în zilele în care taie și spânzură de la loja oficială a stadionului.

Gigi Becali lovește din nou. Supraveghează cireada de vaci din bolidul său de lux

După ce a constatat că totul este în regulă, latifundiarul a demarat în trombă la volanul bolidului său de lux, lăsându-l pe văcar să-și continue treaba liniștit. Deși încerca să ascundă acest lucru, pe chipul bărbatului se putea citi mirarea față de gestul șefului său.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea v-a adus aminte probabil de imaginile surprinse în urmă cu doi ani, când Gigi Becali își mâna turma de pe o stradă din Pipera, blocând traficul din acea zonă. Șoferii au rămas mască la vederea scenei desprinse parcă din comediile hollywoodiene, însă au așteptat răbdători ca „ciobanul șef” să rezolve problema.

Cu ajutorul unei mături, patronul FCSB-ului a dirijat tacticos cele 400 de mioare pe șosea, apoi pe o stradă lăturalnică, ajungând în cele din urmă pe pășune, la stână. Acolo, nu s-a putut despărți așa ușor de animalele pe care le îndrăgește încă de când era un puști, așa că a mai petrecut câteva ore bune alături de ele.

ADVERTISEMENT

Continuă războiul cu CSA Steaua: „Nebunilor, unde vă treziți, mă?”

Și dacă vă gândeați că a uitat de fotbal, ei bine vă spunem că Gigi Becali nu este dispus să îngroape prea curând securea războiului cu fanii și oficialii clubului CSA Steaua. Într-un interviu acordat recent, patronul roș-albaștrilor a fost iritat din nou de veșnica dezbatere: FCSB este sau nu adevărata Steaua?

Nebunilor, unde vă treziți, mă?! Ce întrebare e asta, FCSB sau Steaua? Noi am continuat istoria. Bine, a zis un judecător… Și, ce să facem acum?! Da, ce spune judecătorul trebuie să respectăm, chiar dacă e o hotărârea proastă. Dar așa trebuie să spunem, că FCSB e Steaua”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT
Tags: