News

Ultima imagine cu Costin Mărculescu înainte să moară. Unde a fost actorul cu câteva zile înainte să se stingă din viață

11.06.2020 | 09:05
Ultima imagine cu Costin Marculescu inainte sa moara Unde a fost actorul cu cateva zile inainte sa se stinga din viata
ADVERTISEMENT

Ultima imagine cu Costin Mărculescu înainte să moară datează de la finalul lunii mai. Atunci, actorul a urcat pe un site de socializare o fotografie alături de un prieten.

Ultima imagine cu Costin Mărculescu înainte să moară. Unde a fost actorul cu câteva zile înainte să se stingă din viaţă

În urmă cu exact două săptămâni, pe 27 mai, Costin Mărculescu apărea în ipostaze care nu prevesteau tragedia din această săptămână.

ADVERTISEMENT

Destul de vesel, zâmbitor și pus pe glume, actorul a postat o imagine în care apare împreună cu un bun prieten. Mărculescu chiar spune în postare că a furat startul la deschiderea teraselor, eveniment care avea să aibă loc peste câteva zile, pe 1 iunie.

”ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare.

ADVERTISEMENT

Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase ??????? LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!” scria Costin Mărculescu, pe Facebook, miercuri, 27 mai.

Costin Mărculescu ultima imagine. Sursa foto: Facebook

Costin Mărculescu, figură populară în spațiul public

Carismaticul actor Costin Mărculescu a fost o personalitate agreabilă care a beneficiat de multă simpatie, atât din partea publicului, cât și a lumii mondene din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Dovadă acestui lucru stau imaginile postate de acesta pe Facebook. Apare aici atât de oameni din lumea filmului, a muzicii, a sportului, a televiziunii, dar și cu mulți fani.

Printre altele, Mărculescu era cunoscut un înrăit fan al echipei de fotbal Universitatea Craiova.

De altfel, clubul din Bănie a reacţionat la câteva ore de la decesului artistului: ”Actorul Costin Mărculescu ne-a părăsit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul clubului de suflet al actorului.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu a încetat din viață la vârsta de 50 de ani. În noaptea de miercuri spre joi, acesta a fost găsit mort în apartamentul său din București. Din primele informații, actorul nu mai răspundea la telefon de câteva zile și nici nu mai ieșea pe afară cu câinele său, fapt pentru care au sunat la 112.

ADVERTISEMENT
Tags: