Sport

Ultimatumul dat de Ilie Dumitrescu pentru CSA Steaua: „Lăcătuș trebuie să aibă o funcție în club!”

Ilie Dumitrescu este de părere că CSA Steaua trebuie să îi ofere o funcție de conducere lui Marius Lăcătuș.
08.07.2021 | 22:49
Ultimatumul dat de Ilie Dumitrescu pentru CSA Steaua Lacatus trebuie sa aiba o functie in club
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu spune că Marius Lăcătuș ar trebui să ocupe funcția de președinte onorific pe viață la CSA Steaua și că oficialii clubului trebuie să se miște repede pentru a-i oferi această poziție.

„Mister” a înțeles gestul fanilor și al conducerii de a-i retrage numărul lui Marius Lăcătuș, însă este de părere că trebuie ceva mai mult pentru o asemenea legendă cum este „Fiara”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu le cere șefilor CSA Steaua să îi dea o funcție de conducere lui Marius Lăcătuș

Ilie Dumitrescu a vorbit despre retragerea numărului lui Marius Lăcătuș de la CSA Steaua, însă ar vrea ca „Fiara” să primească și o funcție de conducere în club, și anume cea de președinte onorific:

„Gestul e frumos, senzațional, dar dacă Marius Lăcătuș nu e în club… nu știu. Eu dacă aș fi în club, aș aduce acolo cei mai importanți oameni acolo, în funcții cheie. Asta cred, că Marius Lăcătuș trebuie să aibă o funcție la clubul Stelei”.

ADVERTISEMENT

„Președinte onorific pe viață l-aș face pe Marius Lăcătuș. Dar acum, nu mâine!”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Ilie Dumitrescu a cerut și o statuie pentru Marius Lăcătuș

Ilie Dumitrescu și-ar dori ca CSA Steaua să îi facă o statuie lui Marius Lăcătuș în fața noului stadion, cum are și Thierry Henry la Arsenal: „Atmosfera a fost senzațională!

ADVERTISEMENT

Pentru mine e cel mai frumos stadion. A fost o atmosferă de vis, mă uitam în a doua repriză, mai ales când s-a pornit nocturna și a fost și momentul ăsta cu Lăcătuș”.

„Trebuie să i se facă o statuie lui Marius Lăcătuș, cum are Henry la Arsenal. El chiar merită acest lucru, a făcut performanță și e un simbol pentru clubul ăsta”, a mai spus „Mister” după inaugurarea stadionului Ghencea.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua a câștigat lejer meciul de inaugurare al stadionului Ghencea, împotriva lui OFK Belgrad, scor 6-0.

Marius Lăcătuș a fost antrenor la CSA Steaua, doi ani consecutivi, însă nu a reușit să promoveze cu formația „roș-albastră”, suporterii de la Peluza Sud fiind supărați pe el după ce Carmen București i-a învins pe „militari” în barajul pentru promovarea în Liga 3.

Atunci, Marius Lăcătuș s-a certat cu suporterii care veniseră să îi ceară explicații pentru încă un sezon ratat al proiectului.

ADVERTISEMENT