Sport

Ultimele informații despre Dragoș Iancu. „E bine că nu e și tibia afectată”

Meciul dintre Petrolul Ploeiști și Sepsi OSK a fost marcat de accidentarea din minutul 6, când Dragoș Iancu și-a rupt piciorul.
25.09.2023 | 11:34
Ultimele informatii despre Dragos Iancu E bine ca nu e si tibia afectata
Valentin Țicu, distrus după accidentarea lui Dragoș Iancu. Jucătorul de 20 de ani are fractură de peroneu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentin Țicu l-a accidentat pe Dragoș Iancu, cu o intrate prin alunecare. Jucătorul de 20 de ani a mers direct la spital, iar astăzi va fi operat la un spital din capitală.

Care este starea lui Dragos Iancu?

Claudiu Tudor, președintele clubului Petrolul Ploiești, a vorbit despre starea lui Valentin Țicu, despre care spune că este foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat la meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

El spune că acesta a plâns mult. dar a subliniat că jucătorul echipei sale nu a avut intenție. Țicu îl va suna astăzi pe Dragoș Iancu și chiar va merge la el în vizită, pentru a-l susține să treacă peste această accidentare.

Legat de Dragos Iancu, Claudiu Tudor spune că a primit o veste bună: accidentarea nu i-a afectat tibia, fiind doar o ruptură de peroneu. Conform lui, în șase luni ar putea reveni pe teren.

ADVERTISEMENT

Ce să spun, după meciul de aseară, după întâmplarea de aseară, nu e prea bine, am discutat în jur de ora 12 aseară cu el și e foarte afectat. Am încercat să îl încurajez și ă îi spun că nu a avut intenție, se vede că nu a avut intenție.

Sunt momente grele. Se vedea în vocea lui că avea lacrimi în ochi, se abținea să nu plângă. Se gândea la el, la familia lui, și el e jucător, se gândește că ar putea fi și el în situația asta. Toată lumea a văzut că e o întâmplare nefericită.

ADVERTISEMENT

Și eu am avut tendonul rupt și ruptură de ligament după un duel. Dacă nu există intenție, nu poți să te superi pe cineva. E o situație foarte grea pentru copii. Îi susținem, suntem alături de ei.

Ne bucurăm că nu este tibia afectată, dacă era și tibia afectată era mai greu. Este fractură de peroneu, este bine că nu este afectată tibia. Cu siguranță va reveni în câteva luni. (n.r. șase luni?) Este posibil, cam acolo duc acesta accidentări. Țicu a primit doar încurajări, nu a fost nimic voit, toți au văzut că a fost foarte afectat.

ADVERTISEMENT

A plecat după meci direct la vestiare, era supărat, plângea. A vorbit Dani Coman cu el, i-a spus să stea liniștit, știe că nu a vrut. Dacă avea intenție, l-am fi mustrat foarte tare. Merita, dar ați văzut, nu a fost intenție și ne pară rău, suntem alături de copil, de familie. Important este că va mai juca fotbal.

Țicu a zis că astăzi, după ce iese din operație, îl va suna. Probabil și aseară a discutat cu el. A zis că se duce la el, mi-a zis că se duce mâine, în funcție de cum se simte, sau peste două zile”, a spus Claudiu Tudor, președintele lui Petrolul, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI te așteaptă la FANATIK SUPERLIGA, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO. De la ora 17:00, pe Facebook și Youtube, are loc reluarea.

Claudiu Tudor, despre accidentarea lui Dragoș Iancu

ADVERTISEMENT