Life

Ultimele minute din viața lui Mihnea Vasiliu. Care ar fi fost cauza morții și cum s-a petrecut tragedia

Ultimele minute din viața lui Mihnea Vasiliu, decedat joi, 27 iulie 2023. Care ar fi fost cauza morții. Cum s-a petrecut tragedia.
28.07.2023 | 19:01
Ultimele minute din viata lui Mihnea Vasiliu Care ar fi fost cauza mortii si cum sa petrecut tragedia
De ce ar fi murit, de fapt, Mihnea Vasiliu. Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Cum s-ar fi petrecut ultimele minute din viața lui Mihnea Vasiliu. Fostul director al Ringier România a murit după ce i s-a făcut rău la recepția unui hotel din București. Medicii legiști au stabilit cauza decesului.

Ultimele minute din viața lui Mihnea Vasiliu. Care ar fi fost cauza morții

La trei săptămâni de când a părăsit funcția de manager al grupului Ringier, Mihnea Vasiliu s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. Acesta a decedat într-un hotel din Capitală, iar medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au stabilit cauza morții.

ADVERTISEMENT

Conform primelor concluzii ale necropsiei jurnalistului, acesta a murit în urma unui infarct miocardic acut, după cum au declarat surse din INML pentru Gândul.

Mihnea Vasiliu știa de problemele de sănătate pe care le avea, așa că lua medicamente. Medicii legiști vor face analiza toxicologică pentru a stabili dacă tratamentele pe care le lua ar fi putut avea efecte opuse, care să ducă la producerea infarctului miocardic.

ADVERTISEMENT

Membrii familiei lui Mihnea Vasiliu, precum și medicii care i-au prescris medicamentele vor fi audiați de către anchetatori. Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei conduc această anchetă.

Fostul manager de la Ringier a decedat joi, 27 iulie, la recepția hotelului la care se afla. Medicii de pe ambulanță veniți la fața locului l-au resuscitat timp de o oră și jumătate. În ciuda eforturilor acestora, Mihnea Vasiliu nu a putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

Acesta suferea de probleme cardiace. În urmă cu aproape două săptămâni, Mihnea Vasiliu a suferit un atac de cord. Fiica sa a confirmat acest lucru, ea fiind alături de tatăl ei atunci când i s-a făcut rău.

Sursele judiciare spun că fostul director al trustului din care fac parte Libertatea și Gazeta Sporturilor a mers la hotelul Ramada pentru a-și vedea fiica și fosta soție. Cele două erau cazate la hotelul respectiv.

ADVERTISEMENT

Fostul director al grupului Ringier ar fi fost deja inconștient când au ajuns medicii

În timp ce vorbea cu fiica lui, la recepție, Mihnea Vasiliu ar fi început să se simtă rău. În primă fază, acesta a spus că nu are nevoie de intervenția cadrelor medicale. Cu toate acestea, starea i s-a înrăutățit rapid, așa că a cerut ajutor medical.

Acesta deja și-a pierdut conștiința până când medicii au ajuns la hotel. Medicii de la echipajul SMURD l-au găsit fără puls pe fostul director, potrivit surselor prezente la fața locului.

ADVERTISEMENT