Sport

Ultimele noutăți despre transferurile de la FCSB. Cine mai pleacă de la echipă

Gigi Becali a oferit ultimele noutăți despre transferurile de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dat și numele jucătorilor care vor pleca.
21.08.2023 | 15:15
Ultimele noutati despre transferurile de la FCSB Cine mai pleaca de la echipa
Gigi Becali a oferit ultimele noutăți despre transferurile de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dat și numele jucătorilor care vor pleca.
ADVERTISEMENT

Luni, 21 august, după meciul cu ieșenii, Gigi Becali a oferit câteva declarații presei, în care a vorbit și despre transferurile de la FCSB. Roș-albaștrii au câștigat meciul cu Poli Iași, scor 2-1. Marcatorii au fost Ovidiu Popescu și Darius Olaru, ambii mijlocași cu câte un gol spectaculos.

Suma pe care Becali a luat-o pe Cordea

Gigi Becali a declarat că a luat 1.3 milioane de euro pe Cordea. Patronul roș-albaștrilor este mulțumit de tranzacția pe care a făcut-o, chiar dacă pe piață, Andrei Cordea era evaluat la 2.3 milioane de euro. Becali a explicat faptul că a reușit să ia o sumă importantă, pe un jucător adus aproape gratis, doar 50.000 de euro a plătit pe el, și care nu prea mai juca la echipă. Finanțatorul a mai discutat și despre transferurile de la FCSB.

ADVERTISEMENT

“Pe Cordea am luat 1.300.000 de euro. Poate Vali Gheorghe să plece şi Creţu a plecat. În rest nu mai pleacă. La iarnă…Vedem cu Compagno. Acum nu se mai pune problema să luăm. Pe mine mă interesează în fotbal Liga Campionilor. Atât. Să ne lăsaţi să ne pregătim ca lumea.”, a declarat Gigi Becali.

FCSB, focusată doar pe Champions League

Gigi Becali a comentat și declarațiile făcute de un jurnalist cu renume în România. Patronul i-a explicat prin intermediul interviului, că focusul la FCSB este Champions League. Becali a luat în derâdere afirmațiile jurnalistului și a insistat pe nivelul fotbalului în SuperLiga și pe obiectivul măreț al roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

“Minte întunecată la Naum. Spunea că trebuia roşu la Olaru. Dar câtă oftică… Am cinci din cinci, eşti nebun? Ai ceva la cap? Nu vezi că te faci de râs. Lasă că ne-au scos ăia din Europa. Ce ofticaţi sunt ei din fotoliu că sunt cinci din cinci din sufragerie. 

De când sunt eu în fotbal, n-am fost niciodată aşa de siguri. Nu se pune problema învingătorului cu echipele mai mici. Este posibil să fie ei prea slabi şi să nu fim noi chiar atât de puternici. Este posibil să fie fotbalul românesc foarte slab. 

ADVERTISEMENT

Eu voi face o echipă puternică. O să îi facem şi pe ăia mari, pe granzi. Gândul meu este la Liga Campionilor. Mai bine că am ieşit din Conference League. Lasă, cap de linie, locul 1 şi pluton. 20 de puncte avans şi să se bată ei pe locul doi.

Să mă distrez eu din fotoliu. Locul 1 FCSB şi locul 2 Craiova la 20 de puncte. Locul 3 la CFR Cluj la 21 de puncte şi locul 4 Rapid la 28 de puncte diferenţă. Ce să te mai joci cu ei? Aduceţi-ne echipe.”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Următorul meci pentru FCSB este cu UTA Arad, în deplasare. Echipa arădeană se află pe locul 14, după o înfrângere cu 0-3 în fața Universității Craiova. Roș-albaștrii au reușit victoria cu numărul 5 în campionat și este lider în SuperLiga, cu un meci în minus și cu maximul de puncte.

Ultimele noutăți despre transferurile de la FCSB. Cine mai pleacă de la echipă


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT