News

Ultimele ore din viaţa Reginei Elisabeta. Cine i-ar fi fost alături Suveranei în momentul decesului

Ultimele ore din viaţa Reginei Elisabeta. Ce a făcut Suverana în ultimele sale clipe din viață și cine i-ar fi fost alături.
09.09.2022 | 16:36
Ultimele ore din viata Reginei Elisabeta Cine iar fi fost alaturi Suveranei in momentul decesului
Ultimele ore din viaţa Reginei Elisabeta. Cine i-ar fi fost alături Suveranei. foto: Colaj Fanatik / The Royal Family
ADVERTISEMENT

Moartea Reginei Elisabeta a lăsat o întreagă națiune în lacrimi. Acesta s-a stins „în pace” la Castelul Balmoral, aflat în Scoția, conform anunțului oficial. Dar cine i-ar fi fost alături, de fapt, în utimele clipe de viață?

Ultimele ore din viaţa Reginei Elisabeta. Cum și-a petrecut Suverana ultimele clipe

Regina Elisabeta a II-a murit în cursul zilei de joi, la castelul său scoțian. Regina Marii Britanii avea 96 de ani și se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, iar atunci când a fost făcut anunțul referitor la starea ei tot mai degradată de sănătate, apropiații s-au gândit la ce e mai rău.

ADVERTISEMENT

Iată că cel mai negru scenariu a devenit realitate pentru britanici, iar Regina Elisabeta a II-a a murit.

De altfel, s-a speculat faptul că starea de sănătate a reginei s-a degradat așa de repede încât ea nu a mai apucat să își ia la revedere de la ceilalți doi fii ai săi și de la Prințul William. A decedat înainte să îi mai vadă pentru ultime dată.

ADVERTISEMENT

Încă de la prânz a sosit un comunicat de la Palatul Buckingham care făcea referire la starea de sănătate a Reginei și la preocupările medicilor acesteia.

Ce a făcut Regina cu o zi înainte de moartea sa

Cu o zi înainte, Suverana a anulat o reuniune prin video conferință pe care trebuia să o susțină, iar joi dimineața presa străină scrie faptul că „medicii ştiau că nu mai avea decât câteva ore de trăit”, conform Daily Mail, iar situația ei se agravase.

ADVERTISEMENT

După aceste vești, apropiații Reginei Elisabeta a II-a s-au organizat de urgență pentru a ajunge la căpătâiul acesteia, suverana fiind aflată în Scoția.

Deja acolo se afla sora Regelui Charles, Anne, care a stat alături de mama sa în ultimele ei clipe.

ADVERTISEMENT

Charles și soția lui, Camilla, cea care acum a devenit regină consoartă au plecat dimineața de la de la Dumfries House, din sudul Scoției, către Castelul Balmoral, unde era mama lui.

Este posibil ca și Charles să fi ajuns înainte de moartea mamei sale, lucru care nu s-a întâmplat cu ceilalți doi fii ai săi, Andrew şi Edward.

ADVERTISEMENT