News

Ultimul mesaj al uneia dintre fetele de 15 ani care s-au sinucis la Hunedoara. ”M-am săturat de…”

Două tinere de 15 ani din Hunedoara s-au aruncat în gol de la 20 de metri, sâmbătă seara. Motivul pentru care au recurs la acest gest a rămas acoperit de mister.
10.12.2023 | 16:41
Ultimul mesaj al uneia dintre fetele de 15 ani care sau sinucis la Hunedoara Mam saturat de
Două fete de 15 ani din Hunedoara au ales să-și pună capăt zilelor, aruncându-se de pe ruina unei foste fabrici / Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Moartea adolescentelor din Uricani a șocat comunitatea locală, dar și opinia publică, cu atât mai mult cu cât gestul lor pare de neînțeles.

Tragedia ridică semne de întrebare pe care polițiștii trebuie să le deslușească. Ei trebuie să afle ce le-a împins pe cele două adolescente să-și pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Ce scrie în ultimul mesaj al uneia din fetele care s-au sinucis

De la o oră la alta apar informații noi din anchetă. Se pare că una dintre fete a lăsat un ultim mesaj, un fel de bilet de adio către familia ei. Potrivit Observator, tânăra își manifesta dezacordul față de o anumită situație care o afecta în mod direct.

”M-am săturat de toată această situație”, ar fi scris tânăra, potrivit sursei citate. Nu este foarte clar dacă ultimul mesaj al tinerei explică în mod clar motivele care au dus-o la sinucidere.

ADVERTISEMENT

O altă informație din anchetă scoate la iveală un lucru cumplit. Înainte să-și ia viața, una dintre fete și-a sunat mama și a anunțat-o ce urmează să facă.

După ce convorbirea s-a încheiat, adolescenta a lăsat telefonul pe acoperișul clădirii și s-a aruncat în gol, împreună cu cealaltă fată.

ADVERTISEMENT

Tatăl uneia dintre fete lucrează la primărie

Victimele s-au prăbușit de la o înălțime de 20 de metri și au fost găsite cu fața în sus, ceea ce poate însemna că s-au aruncat cu spatele de pe acoperișul clădirii. Ambele proveneau din familii bune, tatăl uneia dintre ele fiind angajat al primăriei din localitate.

”A sunat-o pe maică-sa şi maică-sa a sunat la 112, iar taică-su a plecat din Uricani cât a putut de repede că ştia că are probleme fetiţa”, a dezvăluit Dănuț Buhăescu, primarul localității Uricani.

ADVERTISEMENT

Apelul la 112 al mamei fetei a fost înregistrat sâmbătă seara, în jurul orei 17:00. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat decesul uneia dintre fete iar cealaltă victimă a fost găsită în viață, dar în stare extrem de gravă. Medicii au încercat să o resusciteze, însă fata a decedat câteva minute mai târziu.

ADVERTISEMENT
Tags: