News

Misterul dublei sinucideri din Hunedoara: fetele de 15 ani și-au ales cu atenție locul. Atenție, detalii care vă pot afecta emoțional

Două fete de 15 ani au recurs la un gest șocant: s-au urcat pe o clădire de 20 de metri și s-au aruncat în gol. Ce s-a întâmplat, de fapt?
10.12.2023 | 14:32
Misterul dublei sinucideri din Hunedoara fetele de 15 ani siau ales cu atentie locul Atentie detalii care va pot afecta emotional
Poliția încearcă să afle motivele care au dus la dubla sinucidere de la Hunedoara / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

Dubla sinucidere de la Hunedoara, în care două adolescente de 15 ani au decis să-și pună capăt zilelor într-un mod violent, a șocat întreaga opinie publică. Ancheta morții celor două tinere a ridicat deja multe semne de întrebare.

Ce a făcut mama fetei, după ce fiica ei a sunat-o și i-a spus că se va sinucide

Greu de înțeles și imposibil de acceptat – așa arată gestul unor adolescente de a-și lua viața, aruncându-se de pe o clădire înaltă de 20 de metri. Tinerele și-au ales cu grijă locul în care vor muri, fiind vorba despre o clădire dezafectată a unei foste fabrici din Lupeni.

ADVERTISEMENT

Mai mult, una dintre fete și-a sunat mama și a anunțat-o că urmează să se sinucidă. Femeia a intrat în panică și a anunțat imediat poliția, în speranța că își va salva copilul.

Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Atunci când echipajele au ajuns la locul faptei, au găsit-o pe una dintre tinere moartă, iar pe cealaltă agonizând. Medicii au resuscitat-o minute în șir, însă nu au mai reușit s-o mai salveze.

ADVERTISEMENT

Primar Uricani: ”Nu s-au dus la întâmplare”

Există indicii că cele două tinere nu și-au ales întâmplător locul în care s-au sinucis. Primarul localității Uricani spune că fetele și-au premeditat cu atenție fapta, mai ales că este vorba o locație greu accesibilă. Ele au urcat pe clădire, și-au lăsat sus toate bunurile personale, după care au pășit în gol.

”Când a ajuns erau deja căzute amândouă, se aruncase, telefoanele lăsate sus pe clădire, îmbrăcate cum era, de vreme mai rece, căzute pe un teren din ăla accidentat, piatră. Cert este că au premeditat lucrul ăsta. Şi-au ales locul, deci nu s-au dus la întâmplare”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul din Uricani, pentru Observator.

ADVERTISEMENT

Adolescentele s-ar fi aruncat cu spatele, de pe clădire

Un alt detaliu șocant este că trupurile ambelor fete au fost găsite cu fața în sus. Acest lucru poate însemna că ele s-au aruncat de la 20 de metri cu spatele.

Conform unor date neoficiale din anchetă, una dintre tinerele care au participat la dubla sinucidere din Hunedoara ar fi lăsat familiei un bilet de adio. Informația nu a fost confirmată oficial și nici nu se știe, până la această oră, care este conținutul mesajului.

ADVERTISEMENT

În acest moment, anchetatorii încearcă să afle care au fost cauzele dublei sinucideri de la Hunedoara, în care două adolescente de 15 ani au decis să-și pună capăt zilelor. Procurorii au deschis un dosar penal, iar în zilele următoare urmează să audieze posibilii martori.

ADVERTISEMENT
Tags: