Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nana Antwi, pregătit de debutul la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali: „Poate să joace și atacant”

Problemele legate de permisul de muncă al lui Nana Antwi s-au rezolvat. Anunțul a fost făcut de Gigi Becali. Fundașul dreapta ghanez este pregătit de debut.
08.02.2024 | 00:22
Nana Antwi pregatit de debutul la FCSB Anuntul lui Gigi Becali Poate sa joace si atacant
Nana Antwi este pregătit să îmbrace tricoul FCSB-ului. Anunțul lui Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
07-02-2024
22:28

Nana Antwi, pregătit să debuteze la FCSB

Nana Antwi este cel mai recent transfer oficializat de FCSB în perioada de mercato din iarnă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a scos din buzunar suma simbolică de 50.000 de euro pentru a-l transfera încă din această iarnă pe fundașul dreapta ghanez. 

Impresarul Florin Vulturar, omul de încredere al lui Gigi Becali și cel care a mers în Armenia pentru a rezolva transferul fostului fotbalist de la Urartu, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că fotbalistul de 23 de ani nu poate evolua din cauza unor probleme cu permisul de muncă. 

Gigi Becali a anunțat că problemele s-au rezolvat și că Nana Antwi este pregătit să debuteze în tricoul „roș-albastru”. „Nu mai are rost să iau jucători, ‘hai să iau și vom vedea’.

Deja e lotul făcut, mai vine și Nana (n.r. Antwi). Nana poate să joace și atacant în partea dreaptă. I-a venit permisul de muncă, ieri (n.r. marți) i-a venit”, a declarat Gigi Becali, la TV Orange Sport

Gigi Becali abia așteaptă să îl vadă la lucru pe Nana Antwi. Fundașul ghanez e comparat de patronul FCSB cu starul lui Real Madrid, Vinicius, dar nu poate debuta încă în tricoul roș-albastru.

De ce nu poate debuta Nana Antwi, încă, la FCSB

FCSB a plătit 50.000 de euro pentru al achiziționa pe Nana Antwi. Fundașul dreapta african era în ultimele 6 luni de contract cu armenii de la FC Urartu, care au preferat să ia pe el o sumă de bani și să nu îl piardă gratis la vară.

ADVERTISEMENT

Omul care se va bate cu Valentin Crețu și Alexandru Pantea pentru un loc de titular în flancul drept al apărării roș-albastre nu poate să debuteze încă la FCSB. Sunt probleme cu permisul de muncă al fotbalistului ghanez.

„Durează puțin cu permisele de muncă. E destul de mare aglomerația la emigrări. Sunt mulți străini care vin să lucreze în România și se amână mult vizele de ședere. Sper cât de repede posibil o să se finalizeze toate documentele.

ADVERTISEMENT

(n.r. – deadlineul e 12 februarie, când se încheie perioada de transferuri?) Da, da. Mai sunt două săptămâni. Cu siguranță o să se rezolve în perioada asta”, a declarat Florin Vulturar, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede în fiecare zi de luni, marți și vineri, exclusiv pe FANATIK.RO.

„Racheta” Antwi

Nana Antwi se antrenează deja cu noii săi colegi și chiar a văzut pe viu primul meci oficial al roș-albaștrilor din 2024. Ghanezul a stat în loja de pe Național Arena la succesul cu 4-0 pe care fotbaliștii lui Elias Charalambous l-au obținut contra celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

„E ca racheta. Nu am văzut jucător cu asemenea viteză. Acum trebuie să îl măsurăm că el s-ar putea să fie jucătorul cu cea mai mare viteză din lume. E cel mai rapid. Trebuie să îi facem măsurătoarea.

Trebuie să îl comparăm cu ăla. Cu Vicinius (n.r. – Vinicius) de la Real Madrid trebuie să îl comparăm. Eu așa îi zic, Vicinius, nu îi zic Vinicius”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Astfel, Antwi va vedea tot din tribună și următorul meci al vicecampioanei României. FCSB are meci pe „Ion Oblemenco”, duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00, în compania rivalei la titlu Univeristatea Craiova.

ULTIMUL TRANSFER al FCSB, BLOCAT | De ce NU POATE DEBUTA INCA

ADVERTISEMENT