Fotbal intern

Ultrașii Craiovei nu vor ca oltenii să ajute Dinamo! Mesaj pentru patronul Mihai Rotaru: „Nu fi bolșevic!”

26.04.2020 | 16:46
Ultrasii Craiovei nu vor ca oltenii sa ajute Dinamo Mesaj pentru patronul Mihai Rotaru Nu fi bolsevic
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a anunțat că va sări în ajutorul lui Dinamo, dar ultrașii oltenilor îi interzic patronului Mihai Rotaru să se implice.

Ultrașii Craiovei nu vor să ajute Dinamo

Ultrașii Universității Craiova se opun ajutorului pentru Dinamo și îi cer patronului Mihai Rotaru să nu se implice în salvarea „clubului milițienesc Дина́мо”.

ADVERTISEMENT

„Nu fi bolșevic! Peluza Nord Craiova se delimitează clar de acțiunea lui Mihai Rotaru de a ajuta clubul milițienesc Дина́мо. Acesta dovedește încă o dată că își depășește atât atribuțiile cât și capacitatea intelectuală, încercând să vorbească în numele suporterilor Științei. 

Nu, în niciun caz nu mergem 5.000 in aceasta <deplasare>, în niciun caz nu există 5.000 de suporteri ai Științei atât de iresponsabili încât să facă asta!

ADVERTISEMENT

Generații întregi de suporteri și foști jucători se răsucesc acum în mormânt, văzând această nouă «acțiune de imagine» lansată de Mihai Rotaru. 

Măcar în numele lor pune STOP cât mai urgent acestei idei nesăbuite! Și nu uitati că toți cei care ajută acum sau oricând Дина́мо devin complici la toate nenorocirile făcute de acest club bolșevic și istoria îi va reține ca atare.

ADVERTISEMENT

Nu păta numele de Universitatea, asociindu-l cu securitatea!”, a fost mesajul fanilor olteni.

5.000 de suporteri olteni sunt gata să ajute Dinamo

Pe site-ul oficial al Universității Craiova a apărut mesajul care i-a supărat pe ultrașii oltenilor. Rivalitatea cu Dinamo rămâne în continuare mare și nu toți suporterii vor să ofere ajutor clubului din șoseaua „Ștefan cel Mare”.

„Chiar dacă de-a lungul timpului rivalitatea a fost una extremă, Dinamo are azi nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT

„Universitatea răspunde invitației de a juca în FIFA 20 și acordă, astfel, revanșa «câinilor». În Liga 1 trebuie să existe rivalitate și Știința va merge cu 5.000 de suporteri la meciul virtual de pe Arena Națională”, a fost mesajul postat pe site-ul oltenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: