Fotbal intern

Ultrașii din PCH, mesaj dur împotriva arbitrilor. Ce banner au afișat la Dinamo – U Craiova. Foto

18.10.2020 | 21:20
Ultrasii din PCH mesaj dur impotriva arbitrilor Ce banner au afisat la Dinamo  U Craiova Foto
ADVERTISEMENT

Ultrașii din PCH au afișat un banner la meciul dintre Dinamo și U Craiova care conține un mesaj dur împotriva arbitrilor.

Meciul Dinamo – U Craiova are loc duminică, 18 octombrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 7-a din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dinamo a acuzat grave greșeli de arbitraj în acest debut de sezon, unele dintre ele fiind chiar la meciul contra rivalilor de la FCSB.

Ultrașii din PCH, mesaj dur împotriva arbitrilor

Membri PCH au afișat un banner pe Arena Natională în care acuză dur greșelile de arbitraj, iar mesajul acestora este îndreptat asupra modului în care arbitrii interpretează regulamentele la meciurile lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

” 6 etape in care am fost furati. Aveti alt regulament cand pe Dinamo o arbitrați” a fost mesajul celor din PCH. Meciul contra celor de la U Craiova fiind un meci crucial pentru situația în clasament a alb-roșilor care în prezent ocupă locul 14.

Echipele de start în Dinamo – U Craiova

Dinamo: Rene – Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu – Gol, Aleix Garcia – Mihaiu, Valle, Camara – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra. Rezerve: Mejias, A. Ba, M. Ehmann, A. Gonzalez, Anton, Fabbrini, Gueye, Bani, V. Borcea.

ADVERTISEMENT

U Craiova: Pigliacelli – C. Olteanu, Bălașa, M. Constantin, N. Bancu – Nistor, Ov. Bic, Cicâldău – Bărbuț, A. Ivan, Baiaram. Antrenor: Cristiano Bergodi. Rezerve: A. Marinescu, Vătăjelu, Acka, V. Constantin, Mateiu, Căpăţînă, Ofosu, Tudoria, Mamut.

Jucătorii lui Dinamo supărați și ei pe arbitraj

La finalul meciului cu FCSB, Isma Lopez, jucătorul celor de la Dinamo a făcut acuzații dure asupra modului de arbitraj care în opinia sa a infuențat rezultatul final: “N-a fost nici penalty, nici roșu. Meciul s-a decis din cauza asta.

ADVERTISEMENT

I-am spus arbitrului că toată România va vedea că n-a fost penalty. Nu mi-a răspuns nimic. El știe că nu este penalty, a fost aproape de fază, însă i-a indicat cineva. A fost un derby, am fost mai buni, le-am făcut cadou fazele de gol.

Mergeam noi bine, dar arbitrii au decis să nu fie așa. A fost o partidă bună până când arbitrul a decis cine trebuie să câștige”, a fost declarația jucătorului dinamovist la finalul partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 2,37 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT