Sport

Ultrașii lui Dinamo, foc de avertisment pentru acționarul majoritar Dorin Șerdean: „Vezi că nu știi niciodată ce pregătesc nebunii”

Dorin Șerdean, omul care deține pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo, a primit un mesaj amenințător din partea fanilor din Peluza Cătălin Hîldan, acționari în programul DDB.
24.08.2022 | 19:08
Ultrasii lui Dinamo foc de avertisment pentru actionarul majoritar Dorin Serdean Vezi ca nu stii niciodata ce pregatesc nebunii
Ultrașii lui Dinamo, foc de avertisment pentru acționarul majoritat Dorin Șerdean: „Vezi că nu știi niciodată ce pregătesc nebunii”. Facebook Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo din Peluza Cătălin Hîldan, care sunt și acționari în cadrul clubului din Ștefan cel Mare prin programul DDB, i-au transmis un mesaj de avertisment lui Dorin Șerdean, omul care deține pachetul majoritar de acțiuni.

Dorin Șerdean a primit un avertisment dur din partea PCH

Prin intermediul platformei Facebook, fanii grupării din Liga 2 Casa Pariurilor au transmis un mesaj dur către Dorin Șerdean, pe care-l acuză că blochează o posibilă vânzare a clubului către un investitor.

ADVERTISEMENT

„Domnule acționar majoritar, mai ții mult în șah soarta acestui club? Nu e de ajuns unde ai dus-o pe Dinamo? 

Fii băiat deștept și ieși singur din încurcătura pe care ai creat-o! Folosește bruma de demnitate pe care presupunem că o mai ai! S-a prins toată lumea că toate încercările altora de a ajuta clubul se înfundă la tine. Deja e pe față! Nu te apasă pe conștiință istoria acestui club? 

ADVERTISEMENT

Cum dai tu ochii cu suporterii lui Dinamo, care sunt peste tot? Am înțeles că știi jocul ăla cu 64 de pătrățele.

Ne-am prins de când ai băgat la înaintare pionul ăla spaniol. Vezi că nu știi niciodată ce vine pe diagonală, ce mișcare pregătesc nebunii!”, a fost mesajul ultrașilor dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Culisele întâlnirii dintre Mohammad Murad şi oficialii lui Dinamo

Recent, Mohammad Murat s-a întâlnit cu conducătorii dinamoviști privind implicarea sa în acţionariatul echipei. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că discuțiile n-au avansat, iar șanse ca omul de afaceri să investească în roș-albi sunt foarte mici.

Din informațiile noastre, la acel meeting au luat parte Mohammad Murad, noul administrator special Vlad Iacob, şi reprezentanţi ai companiei RTZ & Partners, administratorul judiciar al clubului.

ADVERTISEMENT

Nu s-a ajuns la niciun acord de colaborare, iar unii participanţi la discuţii au dezvăluit pentru FANATIK că Murad a lăsat de înţeles că sunt şanse mici să investească în Dinamo având în vedere condițiile actuale, chiar dacă public a transmis că vrea să îi ajute pe „câini”.

ADVERTISEMENT