Sport

Culisele întâlnirii dintre Mohammad Murad şi oficialii lui Dinamo! Omul de afaceri, tot mai departe de a deveni investitor la echipă. Exclusiv

Mohammad Murad a avut o întâlnire cu oficialii lui Dinamo privind implicarea sa în acţionariatul echipei. Din informaţiile FANATIK, discuţiile nu au avansat şi sunt şanse mici ca omul de afaceri să bage bani.
19.08.2022 | 14:05
Culisele intalnirii dintre Mohammad Murad si oficialii lui Dinamo Omul de afaceri tot mai departe de a deveni investitor la echipa Exclusiv
Mohammad Murad, tot mai departe de Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo este în căutarea unui finanţator, însă lucrurile se complică pe zi ce trece în “Şoseaua Ştefan cel Mare”. Mohammad Murad şi-a declarat în mod public intenţia de a investi la Dinamo, iar joi seara a avut o întâlnire cu oficialii clubului.

Culisele întâlnirii dintre Mohammad Murad şi oficialii lui Dinamo!

Din informaţiile FANATIK, la întâlnire au participat Mohammad Murad, Vlad Iacob, noul administrator special al “câinilor”, dar şi reprezentanţi ai companiei RTZ & Partners, administratorul judiciar al clubului.

ADVERTISEMENT

Aşteptările erau mari de la o astfel de întâlnire, suflarea dinamovistă sperând că la club va apărea un investitor potent care să poată acoperi nevoile financiare, însă, FANATIK a aflat că discuţiile nu au mers în direcţia bună.

Nu s-a ajuns la niciun acord! Murad, tot mai departe de a deveni acţionar la Dinamo

Concret, nu s-a ajuns la niciun acord de colaborare, iar unii participanţi la discuţii ne-au dezvăluit că Mohammad Murad a lăsat de înţeles că sunt şanse mici de a investi la echipă în condiţiile date, deşi public a susţinut că vrea să ajute clubul.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii august, Mohammad Murad a declarat că vrea să vină la Dinamo, să pună umărul la salvarea clubului alături de alţi oameni de afaceri interesaţi:

“În privința prezentului și a viitorului, ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri printre care sunt și eu, dar pe partea de trecut lucrurile sunt puțin neclare. Mă doare că Dinamo se afla în această situație, sper să fiu eu persoană care ajuta să se însănătoșească Dinamo, dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități.

ADVERTISEMENT

Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități, se pot lămuri aceste aspecte în timp. Da, sunt interesat să investesc la Dinamo, sunt și alți oameni de afaceri interesați”, a spus Murad.

Fanii din programul DDB rămân principalul sprijin financiar de la echipă!

După cum a decurs întâlnirea dintre Murad şi oficialii clubului, faptele stau complet diferit. Omul de afaceri este foarte sceptic în a investi la Dinamo, iar oamenii din club au spus pentru FANATIK că sunt şanse mici ca de acum încolo să se concretizeze ceva.

ADVERTISEMENT

La fel cum s-a întâmplat în ultimii doi ani, principalul sprijin financiar de la Dinamo sunt suporterii din programul DDB. După retrogradare, “câinii” au rămas şi fără banii din drepturile tv, care reprezentau o parte importantă.

  • 3.000.000 de euro este valoarea lotului de la Dinamo
  • 150.000.000 de euro este averea estimată a lui Mohammad Murad
ADVERTISEMENT