Sport

Ultrașii lui FC U Craiova s-au dus peste Adi Mutu în cantonament: “Să îi batem pe ăștia care ne-au furat identitatea!”. Exclusiv

Ultrașii celor de la FC U Craiova s-au dus peste jucători în cantonament, cu o zi înaintea derby-ului împotriva celor de la U Craiova, rivala din oraș. Fanii au avut un mesaj clar pentru fotbaliști: câştigaţi meciul, nimic altceva nu contează.
02.10.2021 | 20:44
Ultrasii lui FC U Craiova sau dus peste Adi Mutu in cantonament Sa ii batem pe astia care neau furat identitatea Exclusiv
Ultrașii lui FC U s-au peste Adi Mutu în cantonament: "Să îi batem pe ăștia care ne-au furat identitatea!". Exclusiv
ADVERTISEMENT

Arde Bănia înainte de confruntarea de duminică dintre cele două echipe din Craiova. Înțepăturile au început cu o săptămână înainte de meci între cele două tabere, iar în ultimele zile s-a iscat o controversă uriașă în ceea ce privește modul în care vor fi distribuite biletele.

Peluza ultrașilor de la FC U Craiova, închisă în derby!

Conform noilor restricții anunțate de autorități, meciul se va disputa cu maximum 30% dintre spectatori în tribune, însă acces vor avea doar spectatorii vaccinați cu doza completă. Decizia a fost anunțată sâmbătă, după ce au fost deschise casele de bilete.

ADVERTISEMENT
Fanii FC U Craiova, în cantoment
Fanii FC U Craiova, în cantomentul echipei

Ultrașii celor de la FC U Craiova, Peluza Sud 1997, a anunțat că nu va veni la stadion în semn de protest pentru decizia autorităților de a permite doar accesul persoanelor vaccinate. Peluza gazdelor va fi închisă la derby, așa cum FANATIK a anunțat.

Ultraşii de la FC U Craiova s-au dus peste jucători în cantonament.
Ultraşii de la FC U Craiova s-au dus peste jucători în cantonament.

Ultrașii lui FC U s-au dus peste jucători în cantonament! Sidibe, certat: “Să nu te mai prindem că faci aşa ceva!”

Însă, nucleul dur al Peluzei Sud a mers peste jucători la antrenamentul de sâmbătă al echipei și liderii galeriei le-au transmis un mesaj jucătorilor de la FC U Craiova și antrenorului Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 100 de fani au fost în noua bază de pregătire a celor de la FC U Craiova, iar prima dată fanii l-au luat la rost pe atacantul Sekou Sidibe, care a aruncat tricoul pe jos după ce a fost schimbat în confruntarea cu FCSB:

“Auzi, să nu te mai prindem că faci așa ceva, că arunci tricoul pe jos! Ai înțeles? Tu trebuie să respecți decizia antrenorului și dacă decide să te schimbe, are motivele lui. Tu reprezinți un club important și astfel de gesturi nu există la noi, da? Hai, revino-ți și să nu te mai prindem că faci gesturi de astea”.

ADVERTISEMENT
Fanii celor de la FC U Craiova, mesaj pentru jucători.
Fanii celor de la FC U Craiova, mesaj pentru jucători.

Mesaj înaintea derby-ului: “Vreau să îi bateți pe ăștia care ne-au furat identitatea”

După ce l-au certat pe jucătorul în vârstă de 20 de ani, ultrașii celor de la FC U Craiova le-au cerut tuturor să bată rivala din oraș, club despre care au spus că le-a furat identitatea:

“Vă aflați înaintea unui meci foarte important. Nici nu trebuie să vă mai spun ce înseamnă acest meci pentru noi. Nu ne interesează altceva decât să îi batem. Vreau să îi bateți pe ăștia care ne-au furat identitatea.

ADVERTISEMENT
Ultraşii de la FC U Craiova, strânşi în faţa terenului de antrenament
Ultraşii de la FC U Craiova, strânşi în faţa terenului de antrenament

“Ce dacă i-au bătut pe ăia de la Dinamo cu 5-0. Și FCSB a câștigat cu 6-0 și ați văzut ce a fost la meciul cu noi”

Am văzut că declarau ei că ăla vrea să ne dea gol, celălalt vrea să ne dea gol, ei toți vor să ne dea gol. Cine cred că suntem noi? Că sunteți voi? Ce dacă i-au bătut pe ăia de la Dinamo cu 5-0. Și FCSB a câștigat cu 6-0 și ați văzut ce a fost la meciul cu noi.

Dacă nu dădea ăla penalty, ieșea bine. Lasă că a fost bine și așa. Nu mai contează. Trebuie să îi bateți pe ăștia, altceva nu contează. Noi nu o să mergem la meci. Ori mergem toți, ori nu merge niciunul. Câștigați pentru noi”, a fost discursul liderilor de galerie.

După discurs, fanii celor de la U Craiova au asistat la antrenament
După discurs, fanii celor de la U Craiova au asistat la antrenament

Protest împotriva regulilor care permit doar vaccinaţi pe stadion

După ce Peluza Sud 1997 a anunțat că nu va merge la derby în semn de protest pentru măsurile autorităților, care au decis să permită accesul pe stadion doar persoanelor vaccinate, clubul FC U Craiova a decis să închidă peluza în care stăteau ultrașii.

Ultraşii de la FC U Craiova, în cantonamentul echipei
Ultraşii de la FC U Craiova, în cantonamentul echipei
  • 100 de fani ai FC U Craiova au mers peste jucători în cantonament
  • 8 ani au trecut de la precedentul meci dintre cele două rivale din oraș

  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT