Life

Umilință cruntă suferită de Dorian Popa în timpul unui meci de fotbal. Ce a pățit atunci când s-a dus să ia un autograf

Dorian Popa a povestit o întâmplare pe care nu o va uita niciodată. A vrut să ia un autograf de la un fotbalist, dar acesta nici nu s-a uitat la el.
17.10.2021 | 16:50
Umilinta crunta suferita de Dorian Popa in timpul unui meci de fotbal Ce a patit atunci cand sa dus sa ia un autograf
ADVERTISEMENT

Chiar dacă iubește sportul, Dorian Popa nu este microbist. Mergea încă uneori la stadion alături de prietena lui. La un meci a avut parte de o întâmplare pe care nu o va uita niciodată.

A fost umilit de un fotbalist cunoscut, care nu a vrut să-i dea autograf.

Artistul spune că ceea ce l-a deranjat mai tare este faptul că și un copil a avut parte de același tratament.

ADVERTISEMENT

Umilință cruntă suferită de Dorian Popa în timpul unui meci de fotbal

Dorian Popa nu va uita niciodată ce a pățit la un meci de fotbal. Chiar dacă totul a avut loc în urmă cu aproximativ cinci, șase ani, amintirea este încă vie în memoria artistului.

Acesta a povestit că a mers la un meci de fotbal al celor de la FCSB. Pe vremea aceea echipa încă se numea Steaua. Artistul nu este un fan al acestui sport, dar pentru ca avea bilete la VIP a decis să o însoțească pe iubita sa.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, captivat de tot ce se petrecea în jurul său, Dorian Popa s-a dus să ceară un autograf unui fotbalist.

Ce a pățit atunci când s-a dus să ia un autograf

Faptul că este persoană publică nu l-a ajutat, pentru că sportivul l-a trimis la plimbare. Artistul a povestit că dezamăgitor a fost faptul că un copil a avut parte de același tratament.

ADVERTISEMENT

“Am stat la zona VIP. (…) Erau acești doi jucători, Latovlevici și încă un băiat și m-am dus și eu să fac o poză, ca prostălău așa, de fericire că-s acolo. Și el mi-a zis să-mi iau tălpășița, că nu văd că el e ocupat, se uită la meci.

Ce a fost mai dureros a fost că după mine a venit un copil de 9-10 anișori, care a cerut același lucru și a primit același răspuns”, a povestit Dorian Popa pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa nu a dezvăluit numele cunoscutului fotbalist. Acesta susține că a uitat cum îl cheamă. A spus doar că era un jucător mare.

“Nu mai știu cum îl cheamă, jur că nu îmi mai amintesc. Nu e o chestie pentru a-l proteja, că nu-l protejam pe nesimțit, sincer să spun, dar nu-mi amintesc”, a mai spus  acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: