Life

Umorul se vinde bine! Cum arată casa în care Anisia Gafton a investit banii din stand-up comedy

Anisia Gafton și-a îndeplinit un mare vis. Comedianta s-a mutat în casa ei, alături de partenerul de viață și de scenă, Serghei, cu care realizează o serie de parodii savuroase.
25.04.2022 | 17:05
Umorul se vinde bine Cum arata casa in care Anisia Gafton a investit banii din standup comedy
Anisia Gafton, actriță de comedie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Umorul produce bani frumoși! De când a devenit celebră datorită parodiilor pe care le face, cu priză uriașă la public, Anisia Gafton a știut cum să drămuiască fiecare leu câștigat.

Anisia Gafton și Serghei și-au luat casă

Anisia a devenit cunoscută pe rețelele de socializare, însă numele ei a devenit popular odată cu participarea în sezonul 6 al concursului „Românii au talent”. Amuzanta blondină care știe să facă haz de necaz de fiecare dată a câștigat premiul de originalitate al acelui sezon.

ADVERTISEMENT

De la PRO TV, Anisia s-a ales cu 10.000 de euro în 2016, „Românii au talent”. Emisiunea a fost o adevărată rampă de lansare pentru ea. Au urmat apoi o serie de alte contracte în televiziune, vedeta fiind una dintre invitatele aproape permanente în emisiunile de la Antena 1.

Banii pe care i-a câștigat în cei mai bine de 6 ani de carieră în stand-up comedy i-a investit cu cap. Actrița și partenerul ei de viață, Serghei, și-au luat casă din sumele pe care le-au strâns.

ADVERTISEMENT

Vedeta a publicat pe internet primele imagini din interiorul locuinței sale, locul unde coace glumele și parodiile pe care îi fac pe oameni să râdă cu gura până la urechi.

Comedianta are mână liberă la decorare

„Cam tot ce  vedeți aici… Anisia a avut mână liberă să facă tot ce vrea”, spune Serghei în vlogul de pe Youtube. Casa nu este încă gata, însă Anisia și Serghei nu s-au putut abține să nu le arate fanilor cum arată încăperile pe care le vor decora după bunul lor plac.

ADVERTISEMENT

Cei doi au glumit pe seama achiziției. Au zis că milionul de euro este în altă parte, nu în casa pe care au prezentat-o public. Pentru că lumea ar putea să ia în serios ce au declarat, Anisia a venit cu o rectificare.

Vedeta a zis că locuința ei nu este vreun palat. Ei și-au dorit  de la început o casă normală, pentru care au muncit din greu strângând fiecare ban.

ADVERTISEMENT