Life

Un actor celebru de la Hollywood a murit. A fost acuzat că și-a omorât soția

Un actor celebru de la Hollywood a murit. Acesta a fost foarte controversat și chiar acuzat că și-a omorât soția. Iată despre cine este vorba.
10.03.2023 | 11:04
Un actor celebru de la Hollywood a murit A fost acuzat ca sia omorat sotia
Robert Blake în filmul Cold Bood. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Un actor celebru de la Hollywood a murit. Acesta a fost un personaj controversat în timpul vieții sale și chiar a fost acuzat că și-a ucis soția.

Un actor celebru de la Hollywood a murit

Robert Blake este actorul care a murit la vârsta de 89 de ani. Acesta suferea din cauza unei boli de inimă și s-a stins din viață. Acesta era cunoscut pentru rolurile din ”Baretta” sau ”Cu sânge rece”.

ADVERTISEMENT

Anunțul morții a fost făcut de nepoata acestuia, care a transmis că Robert Blake s-a stins din viață în sânul familiei sale, fără dureri, după o lungă luptă cu o boală de inimă.

“A încetat din viață liniștit, înconjurat de familie alături de el, în Los Angeles”, potrivit unei declarații a reprezentantului său obținută de ABC News.

ADVERTISEMENT
Robert blake
Un actor celebru de la Hollywood a murit. Foto Hepta

Actorul, unul controversat. A fost acuzat că și-a omorât soția

Actorul a devenit mai cunoscut și din cauza unui scandal imens în care a fost implicat după moartea celei de-a doua soții. Atunci, Robert Blake a fost acuzat că el este ucigașul.

Crima a avut loc în 2001, iar actorul de la Hollywood a fost judecat pentru moartea lui Bonny Lee Bakley. Acesta a fost achitat până la urmă.

ADVERTISEMENT

Probele medico-legale arătau că acesta nu a tras cu arma crimei care a ucis-o pe soția sa, iar actorul a fost exonerat. Acesta a fost achitat abia în 2005, la câțiva ani după petrecerea crimei.

Robert Blake și soția lui au ieșit la un restaurant într-o seară, iar femeia a fost găsită apoi moartă în fața mașinii. S-a crezut că, de fapt, chiar soțul ei a fost cel care a împușcat-o mortal.

ADVERTISEMENT

Robert Blake a mers înapoi în restaurant să își ia arma pe care o uitase, dar probele au arătat că alta fusese arma cu care au fost trase gloanțele care au ucis-o pe femeie. Procurorii spuneau că actorul a creat un complot pentru uciderea soției sale, dar nu au putut dovedi acest lucru.

ADVERTISEMENT
Tags: