News

Un angajat al unei shaormerii din București, tăiat cu maceta de un client. Mesajul Poliției

Un angajat al unei shaormerii din București, tăiat cu maceta de un client. Totul ar fi pornit de la o nemulțumire a clientului, după care situația a escaladat.
21.04.2023 | 23:33
Un angajat al unei shaormerii din Bucuresti taiat cu maceta de un client Mesajul Politiei
Un angajat al unei shaormerii din București, tăiat cu maceta. Foto: Stiri pe Surse
ADVERTISEMENT

Un angajat al unei shaormerii din București, tăiat cu maceta de un client. Totul ar fi pornit de la o nemulțumire a clientului, după care situația a escaladat rapid. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum clientul agresiv se ceartă cu angajatul, aparent nepalez, shaormeriei.

Un angajat al unei shaormerii din București, tăiat cu maceta

În cele din urmă se vede cum angajatul îl lovește cu pumnul în față pe bărbat, care o ia razna și își scoate din pantaloni o macetă, după care sare după tejghea și îl taie pe shaormar. Potrivit Stiri pe Surse, iubita atacatorului fusese nemulțumită de mâncarea primită, astfel că bărbatul s-a dus să ”rezolve” situația, potrivit Stiri pe Surse.

ADVERTISEMENT

Cetățeanul nepalez a primit îngrijiri medicale, iar agresorul a fugit și este de negăsit. Cu toate aceastea, polițiștii speră să-l prindă cât mai repede pentru a-l trage la răspundere. “La data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească. Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuită de săvârșirea faptei de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3″, anunță Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doar o zi, patronul Nuba era înjunghiat într-un mod similiar, tot într-o zonă centrală din București. Poliția Capitalei oferea mai multe detalii referitoare la acest incident. Poliția Capitalei a oferit mai multe detalii referitoare la acest incident. ”Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul ca, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict intre 2 persoane.

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării masurilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Jean Sasu, unul dintre patronii Nuba, victima în acest caz, crede că cineva i-a transmis un avertisment. De altfel, atacatorul l-ar fi filat pe Sasu mai multe zile la rând, până când a decis să-l atace. În urmă cu mai multă vreme, Sasu povestea cum a reușit să clădească imperiul Nuba, din nimic, alături de doi prieteni.

“Eu și Alex suntem foarte buni prieteni. Ieșeam mereu împreună, în cluburi, restaurante și ne-am gândit să ne deschidem ceva de genul acesta. Am încercat prin 2014, dar fiind tineri ne-am lovit de diverse probleme. Apoi a venit Alin cu acest proiect și am muncit la el cu mult entuziasm.

ADVERTISEMENT

Ne-am implicat total și am dezvoltat un concept care a atras rapid foarte mulți clienți, care nu numai că au revenit la noi, dar și-au adus și toți prietenii. Iar noi am fost și suntem mereu la Nuba să-i întâmpinăm”, povestea Jean Sasu făcând referire la primele momente ale afacerii sale.

ADVERTISEMENT
Tags: