Sport

Un antrenor de echipă națională nu exclude o colaborare cu Gigi Becali: „Niciodată nu spun niciodată!”

Emil Săndoi, selecționerul României U21, a recunoscut că nu exclude o colaborare cu Gigi Becali la FCSB în viitor.
20.10.2022 | 15:50
Un antrenor de echipa nationala nu exclude o colaborare cu Gigi Becali Niciodata nu spun niciodata
Un antrenor de echipă națională nu exclude o colaborare cu Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul „tricolorilor” mici consideră că în viață se poate întâmpla orice și că este bine să ai deschidere către orice situație neprevăzută.

Un antrenor de echipă națională nu exclude o colaborare cu Gigi Becali

Emil Săndoi, selecționerul echipei naționale a României U21, nu exclude o colaborare cu Gigi Becali în viitor, vorbind și despre victoriile lui Toni Petrea de la venirea pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște:

ADVERTISEMENT

„Mă bucur pentru Toni Petrea, pentru că e un antrenor pe care îl respect. Mi s-a părut civilizat și în declarațiile pe care le dă, eu îmi doresc să aibă rezultate cât mai bune și să se salveze de la retrogradare, până la urmă”.

„Sunt sub contract… ipotetic vorbind, niciodată nu spun niciodată, o iau și eu cu clișee. Dar și clișeele astea au o parte de adevăr. Nu știu ce se poate întâmpla în viață”, a spus Emil Săndoi, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Emil Săndoi despre jucătorii FCSB-ului

Emil Săndoi a vorbit despre grupa României U21 de la EURO 2023, „tricolorii” urmând să se dueleze cu Spania, Croația și Ucraina. Acesta a vorbit și despre jucătorii FCSB-ului, în special despre Octavian Popescu, David Miculescu și Alexandru Pantea.

Selecționerul l-a remarcat pe Alexandru Pantea, despre care a spus că a jucat mai mult în ultima perioadă și că a evoluat bine, cât despre Tavi Popescu și David Miculescu a spus că trebuie să joace mai mult.

ADVERTISEMENT

„Octavian Popescu a jucat destul de puțin, la fel și Miculescu. Pantea a jucat mai mult în ultima perioadă și nu a făcut-o rău

Eu am vorbit cu Daniel Pancu, pentru că Pantea e mai mic și poate juca și în viitor la noi. Pe unii îi vom pune să mai meargă la U20, ca să aibă mai multe meciuri în picioare.

ADVERTISEMENT

O să vorbesc cu Daniel Pancu să aranjăm echipele pentru perioada următoare”, a mai spus Emil Săndoi.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,85 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT