Sport

Un artist celebru, pariu nebun de peste 240.000 de dolari pe Formula 1. Care a fost deznodământul

Un artist a vrut să dea un tun financiar cu Marele Premiu al Spaniei din Formula 1 și a pariat o sumă considerabilă. Finalul cursei l-a găsit în depresie.  
23.05.2022 | 14:58
Un artist celebru pariu nebun de peste 240000 de dolari pe Formula 1 Care a fost deznodamantul
Max Verstappen a obținut, la Barcelona, a treia victorie consecutivă în acest sezon de Formula 1. Sursa foto: F1
ADVERTISEMENT

Cursa de Formula 1 de la Barcelona, Marele Premiu al Spaniei, a fost urmărită cu sufletul la gură de unul dintre cei mai importanți artiști ai momentului. Pentru ca miza să fie și mai mare, a pariat o sumă impresionantă.

Pe cine a mizat rapperul Drake, la Barcelona

A șasea cursă a sezonului în circuitul mondial de Formula 1 a avut o miză uriașă, atât pentru piloții implicați, cât și pentru fanii lor care au urmărit evenimentul la TV.

ADVERTISEMENT

Desfășurat la Barcelona, Marele Premiu al Spaniei a fost unul plin de evenimente, mai mult sau mai puțin dorite de organizatori, de sportivi și de fanii ”Marelui circ”.

Și Drake, celebrul rapper canadian, a fost cu ochii pe desfășurarea cursei de la Barcelona. Avea motive întemeiate să stea în fața televizorului.

ADVERTISEMENT

Artistul a pariat nu mai puțin de 300.000 de dolari canadieni (aproximativ 241.000 de dolari americani), pe victoria favoritului lui Charles Leclerc. Pilotul scuderiei Ferrari a pornit din pole-position și a făcut o cursă extraordinară care nu prevestea ceea ce avea să se întâmple.

În turul 27, monegascul a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme la motor. Eșecul lui Leclerc a fost și eșecul artistului canadian care a pierdut banii pe care i-a pariat pe victoria tânărului pilot.

ADVERTISEMENT

Dacă monegascul s-ar fi impus pe circuitul de la Barcelona, rapperul ar fi câștigat nu mai puțin de 586.000 de dolari americani.

Campionul mondial en-titre a profitat de abandonul lui Charles Leclerc

De ghinionul pilotului echipei Ferrari a profitat campionul mondial în exercițiu, Max Verstappen, de la Red Bull, care a încheiat cursa pe prima poziție și a preluat șefia și în clasamentul general mondial.

ADVERTISEMENT

Pentru olandez a fost a treia victorie consecutivă și a patra în actualul sezon de Formula 1. Verstappen a fost urmat pe podium de coechipierul lui de la Red Bull, Sergio Perez și de George Russell de la Mercedes.

Nu doar Leclerc a avut probleme la Barcelona. Și multiplul campion britanic, Lewis Hamilton a fost nevoit să pornească în cursă de pe ultima poziție după ce l-a acroșat în primul tur pe Kevin Magnussen. Lewis a terminat, totuși, în puncte cursa, pe locul 5.

ADVERTISEMENT