News

Un avion militar s-a prăbușit la Moscova. Momentul tragediei a fost filmat. Video

Un avion militar s-a prăbușit, marți dimineață, la Moscova. Momentul tragediei a fost filmat.
17.08.2021 | 13:02
Un avion militar sa prabusit la Moscova Momentul tragediei a fost filmat Video
ADVERTISEMENT

Un avion militar s-a prăbușit în regiunea Moscovei (Rusia). Momentul în care aeronava pierde din altitudine și intră în coliziune cu solul a fost filmat de un amator.

Din primele informații, nu se știe cu exactitate câte victime s-au înregistrat în urma acestui eveniment.

ADVERTISEMENT

Conform unor surse anonime citate de agenția de știri RIA nu ar exista supraviețuitori, scriu cei de la Reuters.

Un avion militar s-a prăbușit la Moscova. Momentul tragediei a fost filmat

Avionul implicat în acest incident este unul de tip II – 112V și este gândit ca un înlocuitor pentru vechile avioane rusești Antonov AN-26.

ADVERTISEMENT

În avionul militar se pare că se aflau trei persoane și era vorba de un zbor de testare. Producătorul avionului este United Aircraft Corporation.

Accidentul aviatic ar fi avut loc marți dimineață și pe rețelele de socializare circulă imagini cu momentul în care aeronava ia foc și se prăbușește după câteva secunde.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc cauzele evenimentului din Rusia, însă pe imagini se observă cum o aripă a avionului este în flăcări cu puține momente înainte de prăbușire.

Cine s-ar fi aflat la manșa avionului prăbușit

Conform celor de la United Aircraft Corporation, comandantul aeronavei prăbușite a fost pilotul de încercare Nikolai Kuimov.

ADVERTISEMENT

Agenția de știri Interfax a raportat, citând o sursă anonimă, că la bordul avionului se aflau trei persoane, despre care se crede că au murit în incidentul aviatic, scrie AP News.

Avion rus, prăbușit în Turcia în urmă cu trei zile

Tragedia aviatică din Moscova vine la doar două zile după ce un alt avion rus s-a prăbușit. Ministerul Apărării de la Moscova a anunțat sâmbătă că cinci pompieri ruși și trei cetățeni turci se aflau la bordul unui un avion pentru stingerea incendiilor care s-a prăbușit în Turcia, transmite agenția rusă Interfax.

Aparatul de tip Be-200 s-a prăbușit în apropiere de orașul Adana din sudul Turciei, în timp ce se pregătea de aterizare.

Ministerul Apărării din Rusia a anunțat ulterior că toate cele 8 persoane aflate la bordul avionului de pompieri și-au pierdut viața în urma accidentului aviatic, informează sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: