News

Un băiat de 14 ani a murit la tăierea porcului. Copilul a fost înjunghiat mortal de tatăl său

Un copil în vârstă de 14 ani a murit înjunghiat chiar de tatăl său în timp ce aceștia tăiau porcul din curte pentru Crăciun.
11.12.2022 | 20:16
Un baiat de 14 ani a murit la taierea porcului Copilul a fost injunghiat mortal de tatal sau
Copil mort la tăierea porcului. Foto: Vremea Nouă
ADVERTISEMENT

Cei doi se aflau într-o gospodărie din Ivănești, județul Vaslui, și tăiau porcul. Andrei a fost înjunghiat de tatăl său în zona inghinală și și-a pierdut viața.

Un tânăr a fost ucis de tatăl său la tăierea porcului

La fața locului au ajuns două echipaje medicale SAJ care l-au găsit pe băiat în șoc hemoragic. Ulterior, tânărul a intrat în stop cardiorespirator pentru care s-au făcut manevre de resuscitare cardiopulmonară.

ADVERTISEMENT

Potrivit vremeanoua.ro, medicii au făcut tot posibilul să-l scape de moarte pe Andrei, însă în cele din urmă au constatat decesul acestuia.

Tatăl băiatului, Gigel, cel care și-a ucis fiul, nu a reușit să le explice polițiștilor cum s-a produs tragedia. Asta, în condițiile în care bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate și nu se putea vorbi cu el.

ADVERTISEMENT

În urmă cu jumătate de an, un copil în vârstă de 14 ani murea tot în Vaslui după ce ambulanța în care se afla a fost lovită de o mașină.

În acel moment băiatul fusese preluat de ambulanță după ce a fost lovit de o mașină pe ulița satului natal, în Vulpășeni. Ulterior, ambulanța care-l transporta la spital a fost lovită din plin de o altă mașină.

ADVERTISEMENT

Copilul a murit la Spitalul de Neurochirurgie din Iași pe 15 iulie, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

”Cadrele medicale de pe salvare au făcut eforturi uriașe, l-au resuscitat și au reușit să îi pornească inima, după care l-au urcat în salvare și au plecat spre Spitalul de Urgență Bârlad.

ADVERTISEMENT

Ghinionul s-a ținut lanț de acest copil și în Bârlad ambulanța care îl transporta intubat la spital a fost lovită de un autoturism într-o intersecție. Băiatul și asistentul medical de pe ambulanță, care a suferit o contuzie urâtă la coloană, au fost preluați de o altă ambulanță. Sunt pur și simplu consternat, încă nu pot să cred că acest copil atât de bun a plecat dintre noi”, a transmis primarul comunei, Vasile Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags: