News

Un băiat de 15 ani din Dâmbovița a furat o mașină și a accidentat un tânăr. S-a oprit într-un gard

Scene teribile pe o stradă din Dâmbovița, după ce un minor de 15 ani a furat o mașină, iar apoi a accidentat un tânăr de 19 ani.
21.11.2023 | 15:05
Un baiat de 15 ani din Dambovita a furat o masina si a accidentat un tanar Sa oprit intrun gard
A furat o mașină și a accidentat un tânăr. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un băiat de 15 ani din Dâmbovița a furat o mașină și a accidentat un tânăr. Scenele au avut loc pe strada Bazinul de Apă, din localitatea Voinești. De aici, adolescentul a furat o mașină parcată pe stradă, care aparținea unei șoferițe de 38 de ani. Ajuns la volanul autoturismului, a început cursa nebună.

Un băiat de 15 ani din Dâmbovița a furat o mașină și a accidentat un tânăr

Băiatul de 15 ani, din satul Izvoarele, comuna Voinești, a pornit la plimbare spre drumul național DN 72, dintre Târgoviște și Câmpulung. Însă, la un moment dat nu a mai putut controla mașina.

ADVERTISEMENT

În timpul cursei nebune, minorul a lovit cu autoturismul un pieton. Este vorba despre un tânăr de 19 ani din localitatea Malu cu Flori. Nici atunci nu a oprit mașina, ci a pierdut definitiv controlul asupra direcției.

În cele din urmă, a intrat cu autoturismul în gardul unei locuințe. La fața locului au ajuns atât polițiștii, cât și un echipaj medical. Din fericire, pietonul de 19 ani nu a suferit leziuni care să îi pună viața în pericol.

ADVERTISEMENT

El a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, însă nu a rămas internat. Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

“Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că un minor de 15 ani ar fi condus un autoturism pe strada Bazinului de Apă către DN72A (…), moment în care ar fi acroşat şi accidentat un pieton, de 19 ani, din comuna Malu cu Flori.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi izbit de gardul unui imobil. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul ar fi fost sustras de pe strada Bazinului de Apă şi ar aparţine unei femei de 38 de ani”, informează IPJ Dâmbovița.

A furat mașina părinților și a fost prins în timpul unui control

Un eveniment similar s-a petrecut în luna iunie, în Craiova, acolo unde un copil de 14 ani a furat mașina părinților și a plecat la plimbare. El a fost depistat în timpul unui control de rutină.

ADVERTISEMENT

„La volanul autoturismului a fost legitimat un minor în vârstă de 14 ani, din municipiul Craiova. Acesta nu posedă permis de conducere. De asemenea, din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta ar fi sustras autoturismul tatălui său. Apoi l-a condus pe drumurile publice”, au transmis polițiștii din Craiova, la vremea respectivă.

 

 

ADVERTISEMENT