News

Un bărbat a fost torturat într-un apartament din Capitală. Victima, înjunghiată și bătută zeci de minute

Grav incident raportat în Capitală: un bărbat a fost torturat zeci de minute, fiind bătut și înjunghiat de mai multe persoane.
15.09.2023 | 16:52
Un barbat a fost torturat intrun apartament din Capitala Victima injunghiata si batuta zeci de minute
Bărbat din București, torturat într-un apartament: a fost bătut și înjunghiat pentru bani. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Incident șocant petrecut în Capitală. Un bărbat a fost torturat într-un apartament. Din informațiile poliției, victima a fost înjunghiată și bătută zeci de minute.

Bărbat din București, torturat într-un apartament: a fost bătut și înjunghiat pentru bani

Infracțiunea din București s-a produs pe 25 august. La acea dată, mai multe persoane au pătruns într-un apartament și ar fi agresat fizic un bărbat, apoi i-ar fi furat banii. Cercetările efectuate între timp au scos la iveală că fapta a fost comisă de către patru tineri. Aceștia au vârste cuprinse între 22 și 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Joi, 14 septembrie, angajații Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) au făcut patru percheziții domiciliare, în București și județul Prahova. Au fost demarate cercetări pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei patru tineri sunt acuzați că au intrat în apartamentul unei persoane de sex feminin, situat în Sectorul 1. Aici, ei și-au atras victima, folosindu-se de telefonul femeii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul urmărit de agresori a căzut în plasă. Ajuns la apartamentul în cauză, el a fost băgat cu forța în locuință. Aici, suspecții l-au bătut 40 de minute, cu scopul de a obține bani. L-ar fi și înjunghiat. În final, i-au furat telefonul mobil și un portofel cu bani și documente.

Cum a reușit victima să scape din mâinile agresorilor

În ciuda faptului că a fost bătut și înjunghiat, bărbatul torturat a reușit să scape din mâinile celor patru agresori. S-a întâmplat asta în momentul în care a fost scos din apartament și dus cu forța în altă zonă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în momentul în care bărbatul agresat a încercat să își asigure scăparea, doi dintre bănuiți ar fi exercitat din nou violențe asupra lui, apoi l-ar fi condus cu forța în două scări de bloc, iar în momentul în care acesta a fost a introdus în lift, a reușit să fugă.

În urma agresiunilor exercitate de către cei patru asupra bărbatului, aceștia i-au provocat leziuni traumatice ce necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale”, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Poliția din Capitală mai anunță că, la percheziții, au ridicat mai multe bunuri de interes, printre care și mai multe substanțe, posibil droguri. Cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT
Tags: