News

Un bărbat de 69 de ani a fost lovit de o mașină, în Iași. Bătrânul, aruncat sub roțile unui alt vehicul, a murit

Un accident rutier mortal a avut loc în Iași, acolo unde un bărbat a fost spulberat de o mașină și aruncat sub roțile unui alt vehicul.
07.03.2024 | 10:44
Un barbat de 69 de ani a fost lovit de o masina in Iasi Batranul aruncat sub rotile unui alt vehicul a murit
Accident cumplit în Iași: bărbat de 69 de ani acroșat de o mașină și aruncat sub roțile unui alt vehicul. Sursa foto: Tele M Iași / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident mortal a avut loc, joi dimineață, pe o stradă din Iași, acolo unde un bărbat de 69 de ani a fost lovit de o mașină lângă o trecere de pietoni. Din păcate, bătrânul a decedat.

Accident cumplit în Iași: bărbat de 69 de ani acroșat de o mașină și aruncat sub roțile unui alt vehicul

Evenimentul rutier tragic din Moldova a avut la primele ore ale dimineții. În zona Bucium, un bărbat de 69 de ani a fost acroșat de un Logan. Victima încerca să traverseze prin loc nepermis.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii puternice, bătrânul a fost pur și simplu aruncat într-o altă mașină. Roțile unui SUV marca Audi cu numere de Constanța au trecut peste capul victimei. Aceasta nu a mai avut nicio șansă.

În urma impactului violent, bărbatul a murit pe loc. Medicii de pe SMURD ajunși la fata locului au fost nevoiți sa declare decesul. La fața locului s-au mai deplasat pompieri, polițiști și alte cadre medicale.

ADVERTISEMENT

La accidentul rutier din zona Bucium s-a declarat decesul unui bărbat de aproximativ 70 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a precizat Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, pentru Ziarul de Iași.

Accidente tragice în ultimele ore în România

Am traversat o nouă săptămână neagră pe șoselele din țară. Numai în ultimele ore, două tinere, de 19 și 27 de ani, au murit în urma unor accidente cumplite care au avut loc în județele Giurgiu și Dolj.

ADVERTISEMENT

Miercuri seara, o fată în vârstă de 19 ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier extrem de grav care s-a produs pe DN 5C, în județul Giurgiu. În aceste eveniment rutier au fost implicate un TIR, un autoturism și o căruță.

În total, patru tineri se aflau în autoturismul condus de un șofer de 21 de ani care s-a lovit de TIR. ”În autoturism se aflau patru persoane, una dintre acestea fiind găsită în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, tânăra nu a mai putut fi salvată”, a transmis ISU Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Apoi, la orele nopții, o tânără de 27 de ani din județul Dolj a murit după ce a intrat cu mașina pe care o conducea în gardul unei case din localitatea Giurgița. Accidentul a avut loc pe drumul județean DJ 561.

ADVERTISEMENT