News

O tânără de 19 ani a murit după un accident înfiorător. Alte persoane au fost grav rănite

Accident devastator în Giurgiu. O tânără și-a pierdut viața într-o coliziune puternică între o mașină, un TIR și o căruță
07.03.2024 | 07:35
O tanara de 19 ani a murit dupa un accident infiorator Alte persoane au fost grav ranite
Tragedie în Giurgiu. Tânără de 19 ani decedată în urma unui accident grav. Sursa foto: Colaj Fanatik / Captură video / Instagram / Total Impact
ADVERTISEMENT

Un grav accident s-a petrecut pe o șosea din Giurgiu, soldat cu moartea unei tinere de 19 ani pe loc și rănirea altor trei tineri. Din primele informații, se pare că șoferul în vârstă de 21 de ani, care conducea mașina implicată, a încercat să depășească o căruță și a intrat frontal în coliziune cu un TIR.

Accident fatal pentru o tânără de 19 ani

Conform primelor informații disponibile, șoferul în vârstă de 21 de ani, aflat la volanul mașinii, a încercat să depășească căruța și a intrat în coliziune frontală cu TIR-ul.

ADVERTISEMENT

Atât șoferul vehiculului, în vârstă de 21 de ani, cât și cei doi pasageri, respectiv un tânăr de 20 de ani și o fată de 14 ani, au fost preluați de către echipajele SMURD și SAJ, fiind ulterior transportați la spital.

Aceștia au fost conștienți și cooperanți. În TIR se afla doar conducătorul auto, iar în căruță se afla un bărbat, ambii neavând nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Intervenție de amploare a pompierilor

Echipele de pompieri au intervenit pentru a asigura măsurile necesare pentru a preveni izbucnirea unui incendiu, iar situația a rămas sub atenția Poliției.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest tragic incident rutier și pentru pedepsirea vinovaților.

ADVERTISEMENT

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină în urma producerii unui accident rutier pe DN 5C, între localităţile Găujani şi Pietrişu, între un autotren, un autoturism şi o căruţă. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru SAJ.

În autoturism se aflau patru persoane, una dintre acestea, o tânără în vârstă de aproape 19 ani, fiind găsită în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, tânăra nu a mai putut fi salvată”, a transmis ISU Giurgiu.

ADVERTISEMENT

La fața locului, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au acționat cu mijloace specifice, inclusiv o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, o ambulanță SMURD și patru autospeciale de prim-ajutor.

ADVERTISEMENT