News

Un bărbat din Bacău a făcut prăpăd după o ceartă cu iubita: 6 mașini distruse. Pagubă de zeci de mii de euro

După o ceartă cu iubita sa, un bărbat din Bacău a făcut prăpăd pe o stradă din oraș: a distrus 6 mașini. Paguba creată se ridică la zeci de mii de euro.
11.04.2024 | 18:22
Un barbat din Bacau a facut prapad dupa o cearta cu iubita 6 masini distruse Paguba de zeci de mii de euro
Prăpăd pe o stradă din Bacău făcut de un bărbat, după o ceartă cu iubita. ”Victime” i-au căzut 6 mașini. Sursa foto: capturi Știrile ProTV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joi, 11 aprilie, la orele dimineții, un bărbat din Bacău a făcut prăpăd pe o stradă din oraș după o ceartă cu iubita. Acesta a distrus nu mai puțin de 6 mașini. Paguba se ridică la 20.000 de euro.

Prăpăd pe o stradă din Bacău făcut de un bărbat, după o ceartă cu iubita. ”Victime” i-au căzut 6 mașini

Eroul negativ din această poveste este un bărbat de 39 de ani. Încă din noaptea de miercuri spre joi, individul a intrat peste iubita sa în locuință. O bănuia pe femeie că este cu un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

În imobil, bărbatul gelos nu a găsit niciun rival. Cu toate acestea, a ieșit extrem de furios înapoi pe stradă. Din acest punct a început prăpădul. Într-o primă fază, a distrus mașina iubitei, apoi a trecut la alte cinci autoturisme din parcare.

Sesizând aceste fapte grave, niște vecini au dat alarma și au sunat la 112. ”Am aflat azi dimineaţă, m-a sunat o vecină la 4 şi 10, că este un domn care sparge maşinile.

ADVERTISEMENT

Când a ieşit soţul meu, domnul era rezemat pe o bordură, l-a întrebat ce a făcut şi a zis că din dragoste a făcut şi o să repare maşinile şi îşi cere scuze”, spune o păgubită, citată de Știrile ProTV.

Unul dintre locatarii păgubiți spune că două vehicule i-au fost grav avariate. Bărbatul de 39 de ani s-a folosit de bâte și de borduri în acțiunea sa distructivă din această dimineață.

ADVERTISEMENT

Am două mașini. Arată foarte rău, nu destul de rău. Am înţeles că a dat cu bâte, a dat cu bordura care se vede jos”, spune proprietarul mașinilor. Mașinile atacate de individ au geamurile şi farurile sparte, iar portierele şi capotele sunt înfundate.

Unul dintre cetățenii păgubiți tocmai îşi cumpărase maşina. A dat pe ea 18.000 de euro. ”De câteva zile am adus-o. Urma să scot numere roşii, spune acesta, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Pentru faptele sale extrem de grave, suspectul s-a ales cu dosar penal pentru distrugeri şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul a refuzat să dea declaraţii în fata poliţiştilor.

ADVERTISEMENT