News

Un bărbat din Botoșani, la un pas de a rămâne fără picior din cauza unei glume. Ce i-a făcut un prieten

Din cauza unei glume, un bărbat din Botoșani a fost la un pas de a rămâne fără picior. Ce i-a făcut un prieten și cum s-a încheiat cazul.
12.07.2023 | 14:06
Un barbat din Botosani la un pas de a ramane fara picior din cauza unei glume Ce ia facut un prieten
Bărbat din Botoșani, aproape de a rămâne fără picior. S-a lăsat prins în cătușe, dar nu avea cheie. Sursa foto: monitorulbt.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Caz extrem de ciudat și în același timp grav la Botoșani, acolo unde un bărbat a fost la un pas de a rămâne fără un picior din cauza unei glume. Ce i-a făcut un prieten.

Bărbat din Botoșani, aproape de a rămâne fără picior. S-a lăsat prins în cătușe, dar nu avea cheie

Incidentul a avut loc luni seara. De la o glumă proastă, un cetățean din Botoşani a fost aproape de a-și pierde partea inferioară a piciorului stâng. Un prieten i-a pus cătuşe la un picior, undeva în Parcul Mihai Eminescu din oraş.

ADVERTISEMENT

În foarte scurt timp, joaca celor cei doi s-a transformat într-o serioasă problemă. Ei au constatat că nu au cheia pentru a scoate perechea de cătușe de pe picior. Totul s-a agravat când, în încercarea de a-i scoate cătuşele, prietenul victimei l-a strâns pe individ şi mai tare. A fost aproape să îi oprească circulaţia la gleznă.

Realizând că lucrurile sunt serioase și se pot transforma într-o tragedie, victima, un bărbat de 41 de ani, a mers la poliţie. Avea speranța că oamenii legii vor avea o cheie și îl vor ajuta să scape de chin.

ADVERTISEMENT

Numai că, surpriză neplăcută! Acel tip de cătușe era unul vechi, scos din uz de mai mult timp. Agenții de poliție nu au avut cheia potrivită pentru a-l elibera. Ultima soluție: a fost sunată o ambulanţă.

Ei bine, nici cei de la spitalul din oraș nu au reuşit să îl ajute prea mult. Observând asta, bărbatul a plecat din spital fără să mai aştepte ajutor. Acest lucru era să-l coste scump. Ajuns acasă, durerile la picior au devenit insuportabile.

ADVERTISEMENT

Nu a mai rezistat și a cerut din nou ajutorul la 112. Potrivit presei locale, în final, unul din poliţişti a verificat seria cătuşelor şi a reuşit să găsească o cheie potrivită, eliberându-l astfel pe bărbat.

Polițist: ”Norocul bărbatului a fost că s-a mai găsit o cheie pentru a le desface. Altfel ar fi fost nevoie de descarcerare”

În prezent, polițiștii din Botoșani încearcă să afle cum a ajuns acest tip de cătuşe în posesia celor doi bărbați. Un om al legii din oraș spune că, dacă nu s-ar fi găsit cheia potrivită, ultima soluție era descarcerarea.

ADVERTISEMENT

”Este un model mai vechi de cătuşe folosite de poliţişti. În prezent nu mai sunt în uz, acestea fiind casate. Norocul acelui om a fost că s-a mai găsit o cheie pentru a le desface. Altfel ar fi fost nevoie de descarcerare”, a spus un poliţist, citat de Monitorul de Botoșani.

ADVERTISEMENT
Tags: