News

Un bărbat din Botoșani și-a ucis fratele geamăn, după ce a băut diluant, apoi s-a lăudat cu crima

09.03.2021 | 19:24
Un barbat din Botosani sia ucis fratele geaman dupa ce a baut diluant apoi sa laudat cu crima
ADVERTISEMENT

Caz șocant în județul Botoșani. Un bărbat de 50 de ani și-a ucis fratele geamăn cu 30 de lovituri de cuțit, după ce a băut diluant. Câteva ore mai târziu, acesta s-a lăudat cu crima comisă în fața unui vecin.

Tragedia s-a petrecut marți, 9 martie, în comuna Unțeni și a cutremurat întreaga comunitate locală, dat fiind faptul că cei doi gemeni nu erau recunoscuți ca fiind oameni violenți.

ADVERTISEMENT

În acest moment, fratele geamăn criminal este reținut de poliție pentru audieri. Oamenii legii încearcă să afle cum s-a ajuns la această crimă înfiorătoare.

Crimă în Botoșani. Și-a ucis fratele geamăn cu 30 de lovituri de cuțit, după ce a consumat diluant

Un cetățean de 50 de ani, cu domiciliul în comuna Unțeni, județul Botoșani, și-a omorât fratele geamăn după ce a băut diluant. Agresorului i s-a făcut rău după ce a consumat băutura toxică, dar a refuzat să meargă la spital, scrie Antena 3.

ADVERTISEMENT

Episodul tragic din zona Moldovei a început marți, în jurul prânzului. Fratele acuzat de crimă ar fi băut diluant. La scurt timp, i s-a făcut rău iar un vecin a chemat o ambulanță. Bărbatul a refuzat însă să plece cu ambulanta la spital.

Peste câteva ore, bărbatul a mers acasă și și-a ucis fratele geamăn într-un mod sângeros și violent. Acesta i-a aplicat 30 de lovituri de cuțit în zona capului.

ADVERTISEMENT

Apoi, autorul agresiunii și-a chemat un vecin în casă pentru a-i arăta o scenă cumplită: ”Hai sa-ti arăt ceva ce n-ai mai văzut niciodată”, mai scrie sursa citată.

Cutremurat de cele văzute, vecinul în cauză a alertat poliția care l-a ridicat deja pe bărbat pentru a-l duce la audieri.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare…

Tags: