News

Un bărbat din Constanța a ucis-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. De la ce a plecat totul

Un individ din Constanța a ucis-o pe sora concubinei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. FANATIK vă spune de la ce a pornit totul
20.09.2021 | 19:22
Un bărbat din Constanța a ucis-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. De la ce a plecat totul
Un bărbat din Constanța a ucis-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. De la ce a plecat totulSursa foto: Inquam Photos/ George Calin
ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru omor calificat, potrivit procurorilor constănțeni. Acesta este acuzat că a ucis-o pe sora concubinei sale cu nu mai puțin de 42 de lovituri de cuțit.

Incidentul a avut loc în cartierul Medea din Constanța. Scandalul a început diminică, 19 septembrie, în cursul serii.

Un bărbat din Constanța a ucis-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. De la ce a plecat totul

Potrivit ReplicaOnline, totul ar fi plecat de la un scandal în familie. Discuțiile au degenerat, iar individul a devenit violent.

ADVERTISEMENT

Femeia care i-a căzut victimă avea doar 32 de ani. Ea sărise în apărarea surorii sale, concubina agresorului, care intenționa să-l părăsească.

Bărbatul a înjunghiat-o în abdomenului și toracelui, iar medicii nu au putut s-o mai salveze, constatând decesul. Suspectul a fost reținut de oamenii legii și condus la audieri.

ADVERTISEMENT

Ulterior, procurorii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. De asemenea, pe numele individului s-a formulat o propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

El va fi prezentat judecătorilor de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

ADVERTISEMENT

Ce au transmis procurorii

„Prin ordonanţa din data de 19 septembrie 2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I.D., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei curente.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 19 septembrie 2021, în jurul orelor 1700, în cursul unui conflict spontan, în cursul căruia victima intervenise în sprijinul surorii ei, concubina inculpatului, de care aceasta dorea să se despartă, în locuinţa sa din Constanța, inculpatul a ucis-o pe victima S.N.A., pe care a înjunghiat-o cu cuţitul în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor în mod repetat, astfel încât i-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acţiunea sa de violenţă agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei curente procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil,” au transmis procurorii constănțeni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri