News

Încă un accident provocat de un șofer drogat, în Timișoara. O femeie a ajuns la spital

Șoferul a intrat cu mașina într-un alt autoturism. Cel din urmă a fost proiectat într-un pieton care traversa regulamentar.
29.09.2023 | 19:43
Inca un accident provocat de un sofer drogat in Timisoara O femeie a ajuns la spital
Accident provocat de un șofer drogat, în Timișoara. Foto: tion.ro
ADVERTISEMENT

Încă un accident provocat de un șofer drogat pe străzile din România. Evenimentul rutier grav a avut loc, vineri, pe Splaiul Tudor Vladimirescu, din municipiul Timișoara. În urma acestuia, o femeie a ajuns la spital.

Un șofer drogat a provocat un accident în Timișoara

Tragediile din ultima vreme, produse din cauza inconștienței conducătorilor auto care urcă beți sau drogați la volan, nu par să trezească la realitate această categorie de șoferi. Un alt accident cu urmări grave a avut loc, joi, în Timișoara.

ADVERTISEMENT

Un tânăr de 32 de ani a lovit o mașină oprită la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unei femei. Aceasta se angajase în traversarea regulamentară a străzii. În momentul coliziunii, autoturismul care oprise a fost proiectat în pieton.

Victima, în vârstă de 52 de ani, a fost rănită și transportată la o unitate medicală pentru investigații medicale și îngrjiri de specialitate. La fața locului au ajuns și polițiștii din Timiș, pentru a desfășura cercetări.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au constatat că șoferul de 32 de ani se afla sub influența drogurilor, în urma testării cu aparatul Drugtest. Conform presei locale, a reieșit un rezultat pozitiv privind consumul de canabis.

În urma impactului, autoturismul staționat a fost proiectat într-un pieton. O femeie în vârstă de 52 de ani, care se afla în traversarea drumului public. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului de 32 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș.

Tânărul de 32 de ani s-a ales cu dosar penal

Șoferul responsabil pentru producerea accidentului a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducere sub influența substanțelor.

ADVERTISEMENT

Un alt șofer drogat, în vârstă de 35 de ani, a accidentat un pieton în municipiul Slatina, din județul Olt. Evenimentul rutier a avut loc la începutul lunii septembrie și potrivit polițiștilor, bărbatul consumase cel puțin două droguri înainte să urce la volan.

 

ADVERTISEMENT