News

Un bărbat din Satu Mare s-a spânzurat în arestul poliției. Era acuzat de omor

04.03.2021 | 22:18
Un barbat din Satu Mare sa spanzurat in arestul politiei Era acuzat de omor
Un bărbat din Satu Mare s-a spânzurat în arestul poliției. Era acuzat de omor Sursa foto: presasm
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 30 de ani din Satu Mare s-a sinucis în timp ce era în custodia Poliției. Omul era acuzat de omor și se afla în arest preventiv din 12 decembrie 2020.

El a fost găsit de oamenii legii, care au chemat o echipaj medical. La sosirea Ambulanței individul era deja decedat.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, tot mai multe situații au scos la iveală neputința autorităților de a-și face treaba cum trebuie. Oamenii legii au făcut gafe de proporții, de la tragedia de la Onești și până la descinderea mascaților la o adresă greșită.

Un bărbat din Satu Mare s-a spânzurat în arestul poliției. Era acuzat de omor

„În cursul acestei zile, la orele 13,25, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arest al IPJ Satu Mare au identificat, în camera de arest, un bărbat, de 30 de ani, spânzurat”, a transmis IPJ Satu Mare, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale care efectuează verificări în cauză, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În cauză nu sunt suspiciuni”, au adăugat.

Cu toate că acest bărbat era acuzat pentru omor, a fost lăsat nesupravegheat. Tot ce au făcut polițiștii a fost să descopere cadavrul.

ADVERTISEMENT

Modul în care oamenii legii asigură protecția cetățenilor este unul dintre subiectele de actualitate în aceste zile. Tragedia de la Onești, în care doi bărbați au fost omorâți în timp ce poliția era în fața blocului, demonstrează neputința autorităților de a-și face treaba.

O altă întâmplare care arată incompetența celor care ar trebui să asigure siguranța cetățenilor a avut loc în dimineața zilei de 3 martie, lângă Capitală. Mascații de la Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au descins la o adresă greșită din Clinceni.

ADVERTISEMENT

Cele două femei care locuiau în casa respectivă au fost trezite în zorii zilei și bruscate de oamenii legii. Femeile acuză că poarta le-a fost distrusă, că ar fi fost amenințate cu arma și că mascații au vrut să le împuște câinele. Când au decoperit că nu au nimerit unde trebuia, au încercat să plece fără nicio explicație.

ADVERTISEMENT