Life

Un bărbat gelos s-a ascuns în șifonier ca să-și spioneze soția, convins că este înșelat. Ce descoperire neașteptată a făcut

Un bărbat gelos s-a ascuns în șifonier cu scopul de a o găsi pe soția lui cum îl înșeală, dar a avut parte de o surpriză. Ce a pățit acesta.
02.11.2023 | 19:08
Un barbat gelos sa ascuns in sifonier ca sasi spioneze sotia convins ca este inselat Ce descoperire neasteptata a facut
Un bărbat gelos s-a ascuns în șifonier ca să-și spioneze soția. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat gelos s-a ascuns în șifonier ca să-și spioneze soția. Bărbatul a avut parte de o surpriză când a țâșnit de acolo.

Un bărbat gelos s-a ascuns în șifonier ca să-și spioneze soția. Ce a descoperit bărbatul convins că e înșelat

Italianul a devenit faimos după acest episod care nu s-a încheiat deloc bine pentru el. Era convins că soția lui îi este infidelă, așa că a pus la cale un plan simplu pentru a o prinde pe femeie în fapt.

ADVERTISEMENT

A așteptat ca ea să vină de la muncă acasă, stând ascuns într-un dulap, fără ca femeia să știe că el este deja acasă.

Bărbatul gelos avea întregul scenariu deja pregătit. Mai mult, el era convins că soția lui urmează să aducă acasă alt bărbat, cu care își închipuia că are o aventură.

ADVERTISEMENT

Astfel, când soția lui a venit acasă, „a sărit brusc din dulapul în care se ascundea, și a început să o fotografieze cu telefonul mobil în timp ce femeia purta doar lenjeria intimă.”

Cum s-a încheiat acest episod demn de filme. Ce a pățit bărbatul

Doar că aceasta era singură, în lenjeria intimă și se schimba în haine comode după o zi de muncă. Desigur că femeia a rămas stupefiată de comportamentul bărbatului, care acum îi este fostul soț.

ADVERTISEMENT

„Eu, în schimb, venisem pur și simplu acasă de a muncă…”, a declarat fosta soție a bărbatului.

De altfel, ea l-a dat în judecată pe fostul partener pentru acest comportament. Femeia a fost supărată și pentru că i-a făcut fotografii în lenjeria intimă fără acordul ei.

ADVERTISEMENT

Judecătorii i-au dat câștig de cauză femeii, iar bărbatul a trebuit să plătească despăgubiri de 5.000 de euro.

Dar asta nu este tot. Judecătoarea de la Tribunalul din Verona a decis să-l condamne pe soțul gelos la un an și șase luni de închisoare cu eliberare condiționată.

ADVERTISEMENT