News

Un bărbat mort în Piaţa Sfatului din Braşov a zăcut ore întregi până când oamenii i-au observat prezența

Cadavrul unui bărbat a stat câteva ore în centrul Brașovului, în Piaţa Sfatului. Oamenii au trecut nepăsători pe lângă el.
26.07.2023 | 00:08
Un barbat mort in Piata Sfatului din Brasov a zacut ore intregi pana cand oamenii iau observat prezenta
Un bărbat mort în Piaţa Sfatului din Braşov a zăcut ore întregi până a fost observat. Colaj Fanatik, sursa foto newsbv.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat mort în Piaţa Sfatului din Braşov a zăcut ore întregi până când oamenii i-au observat prezența. Incidentul șocant s-a petrecut în cursul zilei de marți, 25 iulie.

Un bărbat mort în Piaţa Sfatului din Braşov a zăcut ore întregi până când oamenii l-au observat

Cadavrul unui om al străzii a stat câteva ore în centrul Brașovului, iar sute de persoane au trecut indiferente pe lângă el. Deși omul stătea nemișcat, nimeni nu s-a oprit să vadă dacă a pățit ceva.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, polițiștii au fost informați cu privire la incident. La fața locului au ajuns atât polițiștii din municipiul Brașov, cât și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, potrivit news.bv.ro.

„În această după-amiază polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la o persoană care se află în stare de inconștiență, în zona Piața Sfatului, din municipiul Brașov”, a transmis IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT

Bărbatul avea 66 de ani și se pare că era un om al străzii. Reprezentanții serviciului de ambulanță Brașov au transmis că acesta era mort de câteva ore, fiind instalată rigiditatea cadaverică atunci când echipajul a ajuns.

„În zona indicată au fost direcționate echipe de intervenție, care au identificat un bărbat, de 66 de ani, cunoscut ca persoană fără adăpost, acesta fiind decedat în condiții ce urmează a fi lămurite în cadrul anchetei”, au adăugat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Medicii de pe ambulanța SAJ nu au putut decât să constate decesul. După sosirea polițiștilor, în zonă a ajuns și un echipaj de la Medicina Legală. În urma necropsiei, se va stabili cauza morții.

Un copil de 7 ani din Brașov a fost găsit mort într-un canal de irigații

Un caz similar a avut loc în urmă cu o zi, luni, 24 iulie, tot în județul Brașov. Un băiat de 7 ani a fost găsit mort într-un canal de irigații, la ieșirea din localitatea Bunești spre Viscri.

ADVERTISEMENT

Primele cercetări au arătat că micuțul ar fi căzut în canal. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat să îl resusciteze, însă din păcate nu s-a putut face nimic pentru salvarea lui.

„Copilul a fost extras din canal de către pompieri în stop cardirespirator, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, nu a răspuns la acestea, medicul SAJ declarând decesul”, au transmis, luni, reprezentanții ISU Brașov.

ADVERTISEMENT
Tags: