News

Copil de 7 ani din Brașov, găsit mort într-un canal de irigații. Poliția a demarat o anchetă

Tragedie într-o familie din județul Brașov, acolo unde un copil a fost găsit mort. Băiețelul a căzut într-un canal de irigații.
24.07.2023 | 23:49
Copil de 7 ani din Brasov gasit mort intrun canal de irigatii Politia a demarat o ancheta
Copil de 7 ani din Brașov, găsit mort într-un canal de irigații. Suursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Copil de 7 ani din Brașov, găsit mort într-un canal de irigații. Descoperirea a fost făcută luni seara la ieșirea din localitatea Bunești spre Viscri. Din primele cercetări, băiatul ar fi căzut în locul respectiv.

Copil de 7 ani din Brașov, găsit mort într-un canal de irigații

Tragedie într-o familie din județul Brașov. Un băiețel, în vârstă de 7 ani, și-a pierdut viața într-un mod tragic. Se pare că micuțul ar fi căzut într-un canal de irigații din Bunești, potrivit polițiștilor.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost chemați pompierii, pentru a-l extrage pe băiat. De asemenea, au fost solicitate și echipajele SAJ și SMURD. După ce a fost scos, medicii au încercat să îl resusciteze, sperând că va fi salvat.

Însă, din nefericire, minorul nu a răspuns manevrelor. „În jurul orei 19:50, am fost solicitaţi să intervenim la ieşirea din localitatea Buneşti spre Viscri, la un copil de 7 ani căzut într-un canal de irigaţie.

ADVERTISEMENT

„Copilul a fost extras din canal de către pompieri în stop cardirespirator, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, nu a răspuns la acestea, medicul SAJ declarând decesul”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

În zona cu pricina au ajuns și polițiștii pentru a desfășura cercetările necesare. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs acest eveniment nefericit.

ADVERTISEMENT

Un copil de trei ani, în stare gravă la spital. A căzut de la etaj

Un incident grav s-a produs în urmă cu aproximativ o săptămână, în Galați, acolo unde un copil de trei ani a căzut de la etajul 3 al apartamentului în care locuia. Din cercetări, se pare că micuțul ar fi fost lăsat nesupravegheat și s-ar fi cățărat pe mobilier.

În acest fel, a ajuns la fereastra de unde a căzut. Mama copilului se afla într-o altă încăpere, iar când și-a dat seama de întâmplare, a sunat la 112. Băiatul a fost transportat la spital în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi s-a stabilit faptul că în cursul acestei zile, în jurul orei 09:00, în timp ce femeia se afla în bucătăria apartamentului cu un alt copil, minorul de 3 ani, rămas singur în dormitor, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier, a ajuns la fereastră şi a căzut în gol pe acoperişul balconului de la parter”, au transmis polițiștii din Galați.

ADVERTISEMENT