News

Un bărbat s-a ascuns în trenul de aterizare al unui avion pentru a ajunge din Africa în Olanda. Care este starea acestuia

Un bărbat a șocat prin gestul său. S-a ascuns în trenul de aterizare al unui avion pentru a ajunge din Africa de Sud în Olanda. S-a deschis o anchetă în acest caz.
23.01.2022 | 18:13
Un barbat sa ascuns in trenul de aterizare al unui avion pentru a ajunge din Africa in Olanda Care este starea acestuia
ADVERTISEMENT

Avionul era unul care transporta marfă și l-a adus pe individ, duminică, pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, Olanda.

Echipajul de la bord a fost șocat când a dat peste bărbatul ascuns în trenul de aterizare. Acesta a fost găsit într-o stare bună, dar a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc informații despre originea bărbatului

”Omul este bine, având în vedere circumstanțele și a fost transportat la spital”, a transmis poliția responsabilă de controlul la graniță, într-un comunicat de presă, scrie BBC.

Însă, nu se cunosc, momentan, date despre originea pasagerului clandestin. Purtătoarea de cuvânt a Marechausse, Joanna Helmonds, a transmis că urmează să se afle atât naționalitatea, cât și vârsta individului.

ADVERTISEMENT

Joanna Helmonds a mai spus că mulți sunt uimiți și de supraviețuirea posibilului african, având în vedere și condițiile meteo nefavorabile.

”Prima noastră preocupare a fost desigur sănătatea lui. Este cu siguranță foarte, foarte neobișnuit că cineva a putut supraviețui frigului la o asemenea înălțime”, a declarat Helmonds.

ADVERTISEMENT

S-a demarat o anchetă în acest caz

De altfel, un alt purtător de cuvânt, al transportului de marfă Cargolux, a transmis că bărbatul se afla pe un zbor efectuat de Cargolux Italia.

Cu toate acestea ”până când autoritățile și compania aeriană nu își vor finaliza ancheta”, nu se vor mai transmite alte informații.

ADVERTISEMENT

Drama românului care a călătorit până în Londra tot într-un tren de aterizare al unui avion

Cazul de față amintește de unul similar din România. În anul 2010, un tânăr constănțean, pe nume Andrei Culea, a șocat o lume întreagă. El a reușit să ajungă în Londra, strecurându-se în trenul de aterizare al unui avion Boeing 747,  care aparținea familiei regale din Dubai.

Pe atunci, Andrei Culea se afla în Viena și-și dorea să ajungă în Anglia la muncă. La aterizare, a fost găsit mai mult mort decât viu, iar șeicul aeronavei a fost scandalizat de situație, concediind toată echipa de securitate, pe motiv că nu a făcut verificări amănunțite înainte de decolare.

În Londra, Andrei Culea a încercat să se angajeze pe șantierul Centrului Olimpic Londra 2012, însă nu a reușit, fiind internat într-un centru specializat din capitala Angliei.

La revenirea acasă, Andrei Culea nu a sosit într-o stare prea bună, rămânând cu sechele în urma întâmplării la care a fost personaj principal.

”Nu prea socializează, nu are telefon, nimic, merge în fiecare zi pe jos de la Cochirleni la Cernavodă sau de la Cochirleni la Constanța.

Caută țigări pe jos, caută prin gunoaie, nu e bine deloc. Probabil a fost foarte afectat de zborul acela, la temperaturi atât de scăzute”, a declarat o rudă a tânărului, în exclusivitate pentru FANATIK. AICI povestea integrală.

ADVERTISEMENT