Sport

Un bilet de 10 la hochei! A câștigat o sumă formidabilă cu pariuri pe un singur meci

Un parior a avut nevoie de un singur meci pentru a-și pune în lumină cunoștințele în hochei. Rezultatul final l-a îmbogățit cu aproape 5.000 de euro.
03.02.2023 | 17:38
Un bilet de 10 la hochei A castigat o suma formidabila cu pariuri pe un singur meci
Inspirația, norocul și știința i-au adus unui parior un câștig de 5.000 de euro pe evenimente din lumea hocheiului. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Nu doar fotbalul poate aduce profit. După ce în urmă cu două zile un alt parior s-a dovedit inspirat cu meciuri din tenis, un alt norocos a dat lovitura cu partide din hochei.

A avut nevoie de un singur meci și a câștigat aproape 5.000 de euro

Cel mai probabil, bun cunoscător și urmăritor al sportului pe gheață, pariorul nostru a pariat pe un singur meci, însă a mizat pe cât marchează fiecare jucător al celor două echipe și a dat lovitura, bineînțeles cu ajutorul Superbonusului care te ridică oferit de Superbet.

ADVERTISEMENT

Biletul nu conține variante complicate, însă categoric este faptul că ai nevoie de cunoștințe în lumea hocheiului american. Fan al acestui sport, pariorul nostru a ales să mizeze 75 de lei, iar suma finală i-a adus un câștig de aproape 5.000 de euro.

A mizat pe cât marchează jucătorii celor două echipe canadiene Montreal Canadiens și Ottawa Senators care s-au duelat în Liga Națională de Hochei în Conferința de Est. Pariorul a anticipat că 10 dintre sportivi vor marca și a construit o cotă totală de 258,45, care i-a adus un câștig formidabil.

ADVERTISEMENT

În total, biletul i-a adus pariorului norocos în buzunar suma de 24,154.90 de lei, însă o mare parte din câștig, 4,845.98 de lei, au fost revendicați datorită bonusului consistent oferit de Superbet.

Cote variate pe biletul verde la hochei

Biletul câștigător a cuprins cote variate de la 1,42, cea mai mică, la 2,30 cea mai mare. Totuși, cotele mari nu i-au dat bătaie pariorului, care a mizat pe o singură variantă ”puncte jucători: peste 0.5”. Așa s-a întâmplat, biletul înverzindu-se fără mari probleme.

ADVERTISEMENT

Două dintre cotele mici i-au ieșit încă din prima repriză a meciului Montreal Canadiens – Ottawa Senators, în timp ce cea mai mare cotă a devenit verde cu cinci secunde înainte de finalul celei de-a doua reprize.

Giroux, Stutzle și Dach au înscris încă din prima repriză, în timp ce în a doua DeBrincat și Hoffman au punctat atât în poartă, cât și pe biletul pariorului inspirat. Singurele emoții au venit de la Tkachuk, care a marcat cu un minut înaintea fluierului de final.

ADVERTISEMENT

montreal

Știința și norocul au înverzit biletul pariorului norocos, un pariu inedit de altfel, însă un alt aspect este cert. Suma fabuloasă care a fost câștigată nu ar fi fost posibilă fără bonusurile cu care Superbet le „rotunjește” câștigurile pariorilor.

ADVERTISEMENT