News

Un bucătar de numai un an face senzație pe internet. Are deja peste un milion de fani, iar rețetele sale sunt de vis. Video

25.05.2020 | 17:13
Un bucatar de numai un an face senzatie pe internet Are deja peste un milion de fani iar retetele sale sunt de vis Video
ADVERTISEMENT

Un bucătar de doar un an de zile a ajuns extrem de popular pe rețelele de socializare și este urmărit de peste 1,3 milioane de fani.

Un bucătar ce are doar un an de viață, senzație pe internet

Chef Kobe este un bucătar care, la numai un an de viață, face senzație pe internet, iar fanii îi urmăresc cu atenție fiecare postare, notează CNN.

ADVERTISEMENT

Pagina sa de Instagram, Kobe Eats, are deja 1,3 milioane de fani și, potrivit descrierei, lui chef Kobe „îi place să gătească, să mănânce și să exploreze bucătăria”.

Mai multe videoclipuri postate pe pagina sa arată cum micul bucătar pregătește diverse rețete, asezonate cu mai multe comentarii savuroase din partea chefului de numai un an.

ADVERTISEMENT

Mama lui Kobe, Ashley Wian, spune că a început să-și filmeze copilul după ce a văzut cât de fericit este acesta în bucătărie, alături de prieteni și familie.

Scopul părinților nu a fost să-l facă celebru

„Gătitul este doar o parte din lucrurile pe care Kobe le face acasă. Este atât de fericit atunci când face lucrurile acestea și are o personalitate atât de mare și animată încât am decis să filmez aceste momente și la început le arătam familiei și prietenilor”, spune mama micuțului bucătar, pentru CNN.

ADVERTISEMENT

Aceasta povestește că a început să posteze pe pagina de Instagram la finalul lunii februarie, iar până pe 15 aprilie a ajuns la 200 de urmăritori. Acum, pagina are în jur de 1,3 milioane de fani din toată lumea.

Mama chef-ului de doar un an spune că ea și soțul ei Kyle adoră să vadă că fiul lor stârnește zâmbete și bucurie din partea atâtor oameni, mai ales în aceste momente.

ADVERTISEMENT

”Ne face să simțim că procedăm bine ca părinți. Întotdeauna primim mesaje de la oameni care ne spun cât de plăcută este personalitatea lui.

Ne place și că acest fenomen a încurajat părinții să își aducă copiii în bucătărie și să mănânce la aceeași masă, un lucru foarte important în familia noastră”, a mai spus mama lui Kobe.

Cuplul este adeptul stilului de a-i învăța pe cei mici să facă diverse lucruri de la o vârstă fragedă și spun că bucătăria este cel mai bun mediu în care Kobe are ocazia să învețe și să exploreze, indiferent de ce rămâne în urma episoadelor de gătit.

”Studiază ingredientele noi, simte texturile, învață diverse abilități precum turnatul, amestecatul sau măsurarea cantităților. Acesta este motvul pentru care am început acest proiect.

Da, se face mizerie, dar asta este, poate fi curățată. Amintirile pe care le facem acum durează pentru totdeauna”, a mai spus mama micuțului bucătar.

ADVERTISEMENT
Tags: