News

Un bucureștean a blocat cu mașina două tramvaie în Capitală. Acesta a parcat chiar lângă șine

Trafic îngreunat în această dimineață în Capitală. Două tramvaie au fost blocate de un bucureștean care a parcat mașina prea aproape de șine
20.03.2024 | 16:51
Un bucurestean a blocat cu masina doua tramvaie in Capitala Acesta a parcat chiar langa sine
O mașină parcată neregulamentar a blocat două tramvaie în Capitală. Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou Bucureștia
ADVERTISEMENT

Unui bărbat din Capitală nu i-a păsat unde își parchează mașina și a blocat două linii de tramvai importante. Vehiculele de transport public nu au putut circula aproape o oră.

O mașină parcată ilegal blochează tramvaiele 24 și 44

Societatea de Transport București a informat miercuri dimineață că tramvaiele liniei 24 și 44 au fost blocate în zona Str. Ionel Perlea/Str. Grigore Cobălcescu, din cauza unei mașini parcate ilegal.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc la ora 09:55. Tramvaiele au fost nevoite să circule pe rute alternative pentru o perioadă de 50 de minute, între 09:42 și 10:32.

„Liniile 24 și 44 – blocate în zona Str. Ionel Perlea/Str. Grigore Cobălcescu, pe sensul spre Str. Berzei, din cauza unui autoturism parcat neregulamentar. S-au aplicat măsuri de deviere”, a anunțat STB într-o postare pe rețeaua X.

ADVERTISEMENT

De asemenea, situația a creat aglomerație în trafic, iar cozi de mașini s-au format în spatele tramvaielor blocate. Autoritățile au intervenit pentru deblocarea situației și restabilirea circulației în zonă.

Și alte mijloace de transport în comun din Capitală au raportat probleme

Societatea de Transport București (STB) s-a confruntat cu multiple dificultăți în funcționarea vehiculelor miercuri dimineață, potrivit b365.ro. Atât tramvaiele, cât și troleibuzele din București au fost afectate de probleme tehnice.

ADVERTISEMENT

Liniile troleibuzelor 86 și 97 au fost afectate de blocaje pentru o perioadă scurtă de timp. Acestea au fost blocate la stația Clăbucet de pe Calea Griviței din cauza unor probleme tehnice. STB a confirmat că existau deficiențe, dar nu a oferit detalii exacte despre natura acestora.

În plus, alte incidente au afectat transportul în oraș în aceeași dimineață. Linii precum 66, 85 și 90 au fost blocate pe Bd. Mihail Kogălniceanu/ Str. Vasile Pârvan.

ADVERTISEMENT

Tramvaiele au rămas blocate în Capitală din cauza unei avarii la rețeaua de contact, iar tramvaiul liniei 7, 19 și 25 s-a defectat pe Șoseaua Giurgiului, în stația Muzeul Bacovia, generând alte întârzieri, mai arată sursa citată. Autoritățile au intervenit prompt pentru remedierea problemelor și reluarea circulației în cele mai scurte timpuri posibile.

ADVERTISEMENT